Emirhan Sevdalı
WT Moderatör
Araba fena durmuyor ama sedana stationa kıran mı girdi ne bu suv sevdası yav 
Sedan,hb ve sw artık tercih edilmiyor bende çok rahatsızım hiç sevmiyorum yüksek araba ben hachback seviyorum bir kaç temsilcisi kaldı umarım bitmezler.Araba fena durmuyor ama sedana stationa kıran mı girdi ne bu suv sevdası yav![]()
Sedan,hb ve sw artık tercih edilmiyor bende çok rahatsızım hiç sevmiyorum yüksek araba ben hachback seviyorum bir kaç temsilcisi kaldı umarım bitmezler.
Yasal boşluklardan gelen vergi muafiyeti vs. Den ötürü suvları yapmayı daha meyilliler diye biliyorumAraba fena durmuyor ama sedana stationa kıran mı girdi ne bu suv sevdası yav![]()
Olabilir kopya çekiyorlardırDış tasarım dili Pejo ile aynı. Önce Stellantis grubu bir tasarım yapıyor sonra Renault ona yakın bir tasarım ile araç çıkarıyor sanki
Güzel ama kalitesine göre çok pahalı bir arabaGüzel araç @Efe16 ne dersin
Güzel ama kalitesine göre çok pahalı bir araba
Yeni clio onunda lpglisi gelecek daha uygun olur buna göre.Hoş clioda bunla benzermiş fiyat olarak 2 side olmaz çok pahalıBu tarz düşük hacimli fabrikasyon LPG'lilerde önereceğin nedir peki? Kalite - fiyat mevzusunda haklısın tabii.
Dün yeni Clio ile denk geldim sürücü kursu almış, dışından epey inceleme fırsatı buldum. Eski kasa daha güzel2026 dan sonraki çıkan tüm cliolar mercedes bmw benzetmesinde olduğu ve aşırı lüks segment seklinde geleceği için herkes elektrikli duster
ve dacia modellerine yöneliyor.Avrupa da satış rekoru kırar ama türkler alamaz malum
Bencede birde elektirikli hala yapılmaması bence bir eksik tasarımıda iyi değil 1.9 milyona milyon tane araba var bundan güzelDün yeni Clio ile denk geldim sürücü kursu almış, dışından epey inceleme fırsatı buldum. Eski kasa daha güzel