Renault Otomobil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen gün JAGUAR Yeni Elektrikli bir suv modelinin 8 yangın tüpü boşaltılmasına rağmen dururken ve içinde araç sahibi yokken cayır cayır yanmasını gördükten sonra renault için bence tam elektrikli modellerden vazgeçip sadece hibrit e yönelmesi ve batarya ve yedek aküler için arge çalışmasına yönelmesi lazım yoksa renault dahil psa grubundan tutun stelantis grubu araçları vs hepsinin aracı yanar,artık renault için sadece hibrit ve fosil yakıtlara güvenirim elektrikli almam inancındayım.Volkswagen grubu için de bu risk devam ediyor tabi

Araba her yönüyle mazda olmuş keşke bu modelin patentini onlara verseydiler de onlar yapsaydı.Arabayı ben beğendim fakat bu arabaya renault logosu yakışmıyor mazda olsa cuk olurmuş.Fabrika çıkışlı lpg olması iyi olmuş fakat insanlar bunun yerine Astral modelini tercih edecektir diye düşünüyorum

Ben hiç beğenmedim serinin en kötü tasarımı olmuş bu arabalar miyadını doldurdu artık elektirikli arabalar daha makul olacak yakın zamanda.

Renault Group Türkiye CEO’su Lionel Jaillet, yeni Clio için Lizbon’da düzenlenen uluslararası lansmanda Megane’a da değindi. Aktarıldığı kadarıyla Megane Sedan’ın üretimi bir süredir Bursa’daki Karsan fabrikasında devam ediyor. Megane Sedan’ın Karsan’daki üretiminin devam edeceğini açıklayan Jaillet, “Mégane Sedan’ın bugün gösterdiği performanstan gerçekten çok memnunuz. Satış seviyeleri hâlâ son derece yüksek devam ediyor. Dolayısıyla kısa vadede bu modeli durdurmak gibi bir planımız kesinlikle yok. Mégane Sedan’ın geleceğine yönelik regülasyon tarafında da çalışıyoruz. Bu model ile ilgili, GSR-II regülasyonları sonrasında da devam edebilmesi için gerekli uyarlamaları yapmak üzere çalışmalarımız sürüyor. Mégane Sedan bizim için güçlü bir ürün ve uzun bir süre daha satmaya kararlıyız.” diye konuştu.

Megane sedan kasa değiştirerek devam etse bizim ülkede alıcısı çok.

Geri