Samsung Akıllı Telefonları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Galaxy s24 serisi için Türkiyede one uı 7 güncellemesi başladı.Yazılım indirilebilir durumda.Yazılım 5.2 gb samsung tarihinde gördüğüm en yüksek gb lı yazılım oldu.

Son düzenleme:
Samsung, bu sene önemli bir sürprizle kullanıcı karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güney Koreli üretici katlanabilir telefon serisinde ilk kez ‘Ultra’ modelini tanıtacak. Şirketin paylaştığı yeni tanıtım görseli Galaxy Z Fold 7 Ultra olarak adlandırılması beklenen cihazla ilgili önemli detayları veriyor.

Şu an için resmi bir açıklama gelmese de, ürünün temmuz ayının başlarında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde Z Fold 7, Z Flip 7 ve Z Flip 7 FE ile birlikte sahneye çıkması bekleniyor.

Z Fold 7 Ultra’nın tasarım açısından Çin ve Güney Kore’de satılan W25 modeline benzerlik göstereceği düşünülüyor. Bilindiği üzere W25’te 8 inç ana ekran, 6,5 inç kapak ekranı, 200 megapiksel ana kamera ve 16 GB RAM bulunuyor.

Samsung’un tanıtım yapay zeka işlevlerine de yer veriliyor. Cihaz, sesli komutlarla kontrol edilebiliyor ve katlandığında geniş bir çalışma ya da eğlence ekranına dönüşebiliyor. Galaxy AI’nin bu yeni form faktöre özel uyarlanmış özellikler sunduğu belirtiliyor.

Samsung Z fold ultra modeliyle daha büyük ekran ve batarya sunacak telefonun daha ince olmasıda muhtemel gerçekten güzel bir cihaz geleceğe benziyor tabi Türkiye fiyatları uçuk seviyelerde olacak.

galaxy.webp

Katlanır telefon işini çözdüler sadece batarya konusunda sıkıntısı var samsungun umarım gelecek yıl ekranı dahada büyütüp bataryayıda 5 bin mah ya kadar çıkarırlar.

S26 pro modelinin ekran boyutu ve çözünürlüğü ne olacak acaba plus modelini kaldırmaları kötü oldu bence bataryada büyük kayıp var herkesi ultra modeline yönlendirmeye çalışıyorlar ama o modele ulaşmak kolay değil ülkemizde.

Bunun yerine bundan daha iyi özellikleri olan telefonlar tercih edilebilir. Bari 5500 mAh batarya yapsalardı.

Fiyat performansa bakmak lazım cihaz güzel ama fiyat ne olacak şuan s25 46 binden başlıyor en uygun olarak bu cihaz 35 bin ve altı olursa satacaktır.Batarya büyük işlemci güzel.

Her markanın bir amiral gemisi var. Samsung'ta S serisi gibi. Mesela bu serilerden bir sürü varyant çıkmasına anlam veremiyorum. Bu telefon senin amiral gemin iki çeşidini çıkarırsın olur biter. Yok S yok S Ultra yok S mini gerek yok bence

-Samsung Galaxy S26 Ultra, yapılan sızıntı doğruysa kamera konusunda yerini alacağı Samsung G...webp

-Samsung Galaxy S26 Ultra, yapılan sızıntı doğruysa kamera konusunda yerini alacağı Samsung Galaxy S25 Ultra’dan çok da farklı olmayacak. Galaxy S26 Ultra’nın arkasında, Galaxy S25 Ultra’daki gibi 200 megapiksellik (ISOCELL HP2) geniş açı, 50 megapiksellik (ISOCELL JN3) ultra geniş açı ve 50 megapiksellik “5x” (Sony IMX854) periskop telefoto kameralara yer verileceği aktarılıyor.

Galaxy S26 Ultra’da, Galaxy S25 Ultra’dan farklı olarak 10 megapiksellik 3x telefoto yerine 12 megapiksellik “3x” telefoto (Samsung S5K3LD sensörlü) kameraya yer verileceği öne sürülürken, Galaxy S26 Ultra’daki selfie kamerasının ise Galaxy S25 Ultra’daki gibi 12 megapiksellik Sony IMX874 sensörü temel aldığı belirtiliyor.

logdergisi - İnstagram

S26 Serisi plus modelini sunmayacağı için bence satış kaybı yaşayacak maalesef yanlış bir karar oldu bu 2 seri içerisinde tekrar plus modele dönecekler bence.

Kameradan ziyade çip yongası daha önemli değil mi? Nedir bu kamera aşkı?
Azcık iyi çekiyor diye büyük para farkları oluyor modeller arasında bence gerek yok o kadara s serisinde plus model tam yerindeydi fiyatıda bana göre fena değildi boşuna kaldırdılar 2 ekran özelliği en sevdiğim özellik şimdi o olmayacak ultra harici.

Son haberlere bakmamıştım plus modeli geri getiriyormuş samsung yanlıştan dönmüş valla iyi haber :D

Tamindir.com

Samsung Galaxy S26, S26+, S26 Ultra ve S26 Slim özellikleri sızdı.
Seri, kamera özellikleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor.

Beklenen Samsung Galaxy S26 Serisi Özellikleri

s 26 s 26 plus s 26 ultra s 26 edge
Ekran:6,3 inç Quad HD M14 OLED6,7 inç Quad HD M14 OLED6,9 inç Quad HD M14 OLED, AI destekli gizlilik ekranı6,6 inç Quad HD M14 OLED
İşlemci:Exynos 2600 veya Snapdragon 8 Elite Gen 5 (bölgeye göre)Exynos 2600 veya Snapdragon 8 Elite Gen 5 (bölgeye göre)Exynos 2600 veya Snapdragon 8 Elite Gen 5 (bölgeye göre)Exynos 2600
Arka Kameralar:50 MP (1/1.3 veya 1/1.56 inç) + 50 MP ultra geniş + 12 MP 3x telefoto50 MP (1/1.3 veya 1/1.56 inç) + 50 MP ultra geniş + 12 MP 3x telefoto200 MP ana + 50 MP ultra geniş + 50 MP 5x telefoto + 12 MP veya 50 MP 3x telefoto50 MP ana + 50 MP ultra geniş + 50 MP telefoto
Ön Kamera:BelirtilmediBelirtilmediBelirtilmediBelirtilmedi
Batarya:4.300 mAh4.900 mAh5.400 mAh4.300 mAh
S Pen Desteği:YokYokVarYok
Diğer Özellikler:AI destekli performans iyileştirmeleriAI destekli performans iyileştirmeleriAI destekli gizlilik ekranı, gelişmiş sensörlerEdge modelinden daha ince

Son düzenleme:
Harika olmuş gerçekten büyük ekran tanımı şimdi daha iyi oturmuş cebinde taşıdığın bir tablet bataryasıda fena değil tabi bizim ülkede astıronomik bir rakam olur orası ayrı.

Tablet kullanmak isteyen tablet, telefon kullanmak isteyen telefon alsın ne bu saçmalık?

Bir de artık LG G serisi, Lenovo/Motorola Moto serisi gibi telefonlarda modülerliği, ek donanımları vs. denemiyorlar. Taktılar kafayı katlanır ekrana.

Hem tuşlu hem dokunmatik, kapaklı Android telefonlar denemişlerdi onlara ağırlık versinler mesela. Şu anki telefon üretim kültürünü hiç sevmiyorum.

Geri