Zaten bursa içi çalışacak geçiş ücretiyle bir ilişkisi yok ben çok beğendim burulaşın artık bu tarz araçlara yönelmesi lazım.Üç akslı otobüslerin geçiş ücreti farkı dışında işleticiler için bir dezavantajı var mı bilmiyorum. Ancak üç akslı otobüslerin yol tutuşu daha iyi olduğu için daha güvenli buluyorum. Üstelik düşük hızlarda 3. aksın dümenlenebilir olması sebebiyle manevra kabiliyeti de oldukça iyi. Gerçi minibüsçülerin arka çift teker olduğu için Otokar Centro'ya bile yanaşmayıp, panelvan tipi araçları tek teker aldığı bir ortamda üç akslı otobüsün pek oluru yok.
Zaten bursa içi çalışacak geçiş ücretiyle bir ilişkisi yok ben çok beğendim burulaşın artık bu tarz araçlara yönelmesi lazım.
Metrobüs alacaklarsa o izin olayıda kalkar heralde başka türlü alamazlar zaten otokar almaz bunlar sevmiyorlar.Bir de şu belediyelere 18,75 metre üstü otobüslerde özel izin zorunluluğu kalksa da şu 21 metrelik Otokar Kent XL'lerden alıp S2'ye koysak ya...
Üç akslı otobüsleri yol tutuşu haricinde görsel olarak ta çok beğeniyorum. Eskiden 15 metrelik üç akslı şehir içi tipinde (Solaris vs.) otobüsler vardı, artık üretimi yok diye biliyorum. Onlar da çok güzeldi.
Görmese bile günlük kaç tur yapacak bir günü yine rahat çıkarir bu araba öho zaten almaz biz burulaş için konuşuyoruz.Gemlik için diyorsan orda da 1 işletmeci kaç tur yapıyor ona bakmak lazım ama bu arabalar 1 satte hızlı şarjla dolar zaten gemliğe bi 5 tane hızlı şarj cihazı merinonosa 2 yada 3 tane hızlı şarj cihazı koy işlem tamam.Bursa'da bu tarz otobüsleri sadece belediye alıp işletebilir. Özel halk otobüslerinden bu tarz şeyler beklememek lazım. 550 km menzil hangi şartlara göre öyle? Şehir içinde çok etken var, hava şartları başka, yolcu yoğunluğu başka. Gelsin bir hatta verelim eminim ki menzilde 500 kmyi görmeyecektir bile.