Survivor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni içerik getiremiyorsa malum kişi, yakında ipinin çekildiği haberlerini duyarız gibime geliyor

Sadece Survivor nezdinde değil, diğer programları da eski ilgisini kaybetmiş. Futbol vb. durumlardan kanalının ve platformunun durumu da ortada.

Ayrıca Survivor'u izlemesem de her yıl katılanlara bakıyorum, hep aynı kişiler. İnsanlar bıkar haliyle.

Sadece Survivor nezdinde değil, diğer programları da eski ilgisini kaybetmiş. Futbol vb. durumlardan kanalının ve platformunun durumu da ortada.

Ayrıca Survivor'u izlemesem de her yıl katılanlara bakıyorum, hep aynı kişiler. İnsanlar bıkar haliyle.
Bütün programları tekrara düştü. Kısacası yenilik yok. Doğuş grubu boşu boşuna ortaklıktan ayrılmak için adım atmamıştır.

Meryem Boz a anlam veremedim. Hala oynuyor mu napiyor bilmiyorum ama Survivor'a katılmak formunu bozmaz mi? Niye bunu tercih edersin ki

Yine aynı parkurlar, çamur içinde yüzmeler, oyunun sonunda yapılan atışlar... Malum kişinin programa ilgiyi toplaması için konsepti değiştirmesi lazım. Bu haliyle reality show olduğunu çok belli ediyor, surviving (hayatta kalma) konseptini iyi işlemesi lazım ki programın adının (survivor = hayatta kalan) hakkını vermesi lazım. Yoksa ekmek elden su gölden herkes hayatta kalır.

Geri