Tasarruf Finansmanı (Emlak Katılım Bankası,Eminevim,Katılımevim Finansmanları Projeleri)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Smokee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Smokee

WT Kullanıcı
Puanlar
186
Şimdi burada ilk konuyu bilgilendirme sahibi olmayanlar için açıyorum.Ev sahibi olmak isteyen

500 bin sosyal konut için ayrı finansman koşulları sağlanıyor.Buradaki Emlak katılımın tasarruf finansmanından bağımsız.Diğer örnekleri de inceleyeceğiz.
Emlak katılım bankası peşinatsız diğer özel kurumlara göre devlet destekli en avantajlı fiyatlandırma,vade ve taksit politikası içeriyor.Sizlerin de görüşlerinizi merak ediyorum

https://grok.com/c/391f7096-654a-4c60-9299-3cf53ab03191

Tasarruf finansman şirketlerine güvenmiyorum. Kaba bir tabirle bana "hayal satmak" gibi geliyor. Bu şirketler aracılığıyla bir kesim ev/araç sahibi olsa da büyük bir kesim de mağdur oluyor.

Geçtiğimiz yıllarda bu şirketler Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu tarafından lisanslandı. Bu bana bu şirketlerle bir işi olan halkı korumak için değil de bu şirketlerin faaliyetlerine kılıf oluşturmak için olduğunu düşündürüyor.

Ben not düşmeyi unutmuşum bu arada emlak katılım tamamen çevre şehircilik bakanlığı ve emlak konut ile koordineli devlet destekli tamamen.Ama emin evim ve katılım evim tamamen yüksek peşinat ve vade isteyen bir yapıda onu da belirteyim.Emlak katılım da ev finansmanını karşılamaya uzak bakanlar işyeri ve araba için çok başvuran var.Araba ve iş yeri hatta arsa alan bile var.Ev konusunda evler eğer tokiye girecekse temeli ne zaman atılır ne zaman inşaat başlar o konuda insanlar ya inşaat başlamazsa çekincesi oluyor.Ama araba ve iş yeri finansmanında böyle bir sıkıntı yok

Geri