sezgin_ist
WT Moderatör
Teknik direktör değişikleri ile ilgili haberleri bu konuda paylaşabilirsiniz.
Hocayı severim ama bizde hiç işini ciddiye almadı maalesef yönetimsel sıkıntılar onuda etkilemiş olabilir.Yolu açık olsun.Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Giovanni van Bronckhorst ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Futbol A Takımı'mızın teknik sorumluluğunu vekaleten Serdar Topraktepe üstlenecektir." ifadeleri kullanıldı.
Çok yanlış işler bunlar bu kadar iyi giden birşeye yönetim çomak sokmuş akıl alacak bişey değil buBursaspor Başkanı Enes Çelik: “Değerli Bursasporlular, bugün Teknik direktörümüz Pablo M. Batalla ile yaptığımız görüşmede teknik ekibini güçlendirmek istediğimizi kendisine bildirdik. Kendisi bunu kabul etmemekle birlikte, böyle bir tasarrufta bulunmamız halinde görevini bırakacağını ifade etmiştir. Bu görüşme neticesinde kendisiyle yollarımızı ayırma kararı aldık. Bu kararın hem Bursaspor için hem de sevgili hocamız için hayırlı olmasını diliyorum"
Türkiye gerçekleri işte. Süper Ligde bulamazsa 1.Lig, orası olmazsa 2.LigBu bülent uygununda gezmediği yer kalmadı.Hala teknik direktörlük yapabilecek takım bulabiliyor.![]()
Murat hocaya başarılar diliyorum.İyi bir Beşiktaşlıdır.Hatayspor'da teknik direktörlüğe Murat Şahin getirildi
Trendyol Süper Lig ekibi Atakaş Hatayspor, teknik direktörlük görevi için Murat Şahin ile anlaştı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin ve Başkan Vekili Serdal Şahutoğlu, Şahin ile bir araya geldi.
Görüşmede Şahin ile 1,5 yıllık anlaşma sağlandı.
Hatayspor, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılması nedeniyle son 2 maçına sportif direktör Yılmaz Bal'ın yönetiminde çıkmıştı.
Anadolu Ajansı
Ayırsada geride alsa başka birinide getirse iş bitti artık adanademir için yanlış yönetilmenin sonucu bunlar.Adana Demirspor, teknik direktör Mustafa Dalcı ile yollarını ayırdı