Terazi Burcu ve Yorumları

sezgin_ist

WT Moderatör
Terazi Burcu (23 Eylül- 23 Ekim)

23 Eylül- 22 Ekim tarihleri arasında dünyaya gelenler bu renkli burcun bir üyesi olmaktadır. Güzellik ve lüksten hoşlanırlar. Dengeli olma önemli özellikleri arasında göze çarpmaktadır. Yer aldıkları sosyal ortamlarda kısa zamanda gözleri üzerlerine çekerler ve neşeli yapıları ile aranılan kişiler arasına girerler. Entelektüel kişilerdir. Hoş sohbetleri ile sevilirler.

Son düzenleme:
Terazi burçları için Mart 2026, "düzen kurma, sağlık ve ilişkilerde denge" sınavlarının verildiği bir ay oluyor. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün konumu, sizi hem iş hayatınızda hem de ikili ilişkilerinizde daha seçici olmaya zorlayacak.

İş Hayatı ve Rutinler: "Büyük Temizlik"​

Mart ayının büyük bir bölümünde odak noktanız günlük iş temponuz ve çalışma ortamınız olacak.
  • Merkür Retrosu Etkisi (22 Mart'a kadar): İş yerindeki iletişim trafiğinde karışıklıklar, e-postaların yanlış yere gitmesi veya teknik aksaklıklar yaşanabilir. Eski iş arkadaşlarınızdan haberler alabilir veya yarım bıraktığınız bir projeyi tamamlama şansı bulabilirsiniz.
  • Verimlilik: "Hangi iş bana yük oluyor, hangisi beni geliştiriyor?" sorusunun cevabını bu ay netleştireceksiniz. Mart sonuna doğru iş yükünüzü hafifletecek yeni bir sistem kurabilirsiniz.

Aşk ve İlişkiler: "Ben mi, Biz mi?"​

• Tutulma Yansıması: Mart başındaki Başak Ay Tutulması, sizin gizli alanınızda gerçekleşti. Bu durum, ilişkinizde içinize attığınız şeylerin artık dışarı çıkmasına neden olmuş olabilir. Bir gizli hayranınız ortaya çıkabilir veya geçmişteki bir mevzu kapandığı için kendinizi özgürleşmiş hissedebilirsiniz.
  • 21 Mart Sonrası Parlama: Güneş'in Koç burcuna, yani zıt burcunuza geçmesiyle odağınız tamamen "ikili ilişkiler, ortaklıklar ve evlilik" olacak. Partnerinizle daha fazla vakit geçirebilir, sorunları çözmek için karşılıklı adım atabilirsiniz. Bekar Teraziler için ciddi bir ilişki başlangıcı Mart sonu itibarıyla gündeme gelebilir.

Para ve Finans: "Huzurlu Harcamalar"​

• Bütçe Planlama: Bu ay lüks harcamalardan ziyade, evinizdeki konforu artıracak veya sağlığınız için gerekli olan harcamalara yönelebilirsiniz.
  • Ortaklı Gelirler: Eşinizin veya ortağınızın finansal durumundaki bir iyileşme, dolaylı yoldan size de olumlu yansıyabilir. Ancak 22 Mart'a kadar yeni bir borç veya kredi altına girmemeniz daha güvenli olur.

Sağlık ve Enerji: "Bedeninize Kulak Verin"​

• Bağışıklık Sistemi: Mart ayı boyunca alerjilere, soğuk algınlığına ve özellikle böbrek/bel bölgesindeki hassasiyetlere dikkat etmelisiniz. Bol su tüketimi sizin için her zamankinden daha önemli.
  • Ruhsal Dinlenme: Zihniniz çok dolu olabilir. Kararsızlık yaşadığınız anlarda kendinize zaman tanıyın. Yoga veya meditasyon gibi ruh-beden dengesini sağlayan aktiviteler Terazi burcu için bu ay "ilaç" gibi gelecektir.

Geri