Emirhan WT Kullanıcı Mesaj 13,900 Puan 18,484 Konum İzmir 18 Kas 2025 #1 Terra pizza ile ilgili paylaşımları burada yapabilirsiniz.
mustafag WT Moderatör Mesaj 3,582 Puan 7,400 Yaş 38 Konum Bursa Dün 14:03 da #4 Hiç denemediğim bir marka
Emirhan Sevdalı WT Moderatör Mesaj 4,153 Puan 6,340 Yaş 24 Konum Bursa Dün 14:16 da #5 mustafag' Alıntı: Hiç denemediğim bir marka Genişletmek için tıkla ... Kapanan Carrefour'da vardı ve orada deneme fırsatım olmuştu. Dominos'tan falan daha güzeldi bana göre.
mustafag' Alıntı: Hiç denemediğim bir marka Genişletmek için tıkla ... Kapanan Carrefour'da vardı ve orada deneme fırsatım olmuştu. Dominos'tan falan daha güzeldi bana göre.
mustafag WT Moderatör Mesaj 3,582 Puan 7,400 Yaş 38 Konum Bursa Dün 14:28 da #6 Emirhan Sevdalı' Alıntı: Kapanan Carrefour'da vardı ve orada deneme fırsatım olmuştu. Dominos'tan falan daha güzeldi bana göre. Genişletmek için tıkla ... Dominos ilk açıldığı dönemde güzeldi, sonra o da bozdu
Emirhan Sevdalı' Alıntı: Kapanan Carrefour'da vardı ve orada deneme fırsatım olmuştu. Dominos'tan falan daha güzeldi bana göre. Genişletmek için tıkla ... Dominos ilk açıldığı dönemde güzeldi, sonra o da bozdu
Emirhan WT Kullanıcı Mesaj 13,900 Puan 18,484 Konum İzmir Dün 14:43 da #7 mustafag' Alıntı: Hiç denemediğim bir marka Genişletmek için tıkla ... Bence en iyi pizzacılardan biri.
mustafag' Alıntı: Hiç denemediğim bir marka Genişletmek için tıkla ... Bence en iyi pizzacılardan biri.