Isı pompası T10'da yok, onun için bu modelde de olacağını düşünmüyorum.Bakalım ısı pompası ve 800v mimari T6 da gelecekmi tüm markalar 800v ye geçiyor 250kw ve üzeri hızlı şarj sunuyorlar uygun fiyatlı olsada fark yaratmak için bu özelliği eklemeli togg
Gelen haberler yeni teknoloji olduğu için konacağı yönünde zaten T10x makyaj görecek 2027 yılında onada koyarlar diye düşünüyorum.Isı pompası T10'da yok, onun için bu modelde de olacağını düşünmüyorum.
Tofaş gibi en az maliyet ve kaliteyle yapılıp 1 milyon TL'den satilmali...Tasarım fena değil gibi son bitmişi dahada güzel olur ama öyle dedikleri gibi yarı fiyat falan olmaz bu araba çıkana kadar zaten 10x ve 10f 3 milyon olacak buda 2 milyondan cıkar.
Ekli dosyayı görüntüle 53726 Ekli dosyayı görüntüle 53727
Burdaki önemli konu menzil ve şarj hızı olacak insallah 450 km ve üzeri bir menzil ve 180 kw üzeri şarj hızı sunar ucuz yapacaz diye 300 km menzilli bir araba yaparlarsa kimse almazTofaş gibi en az maliyet ve kaliteyle yapılıp 1 milyon TL'den satilmali...
Yerli/milli gibi duygusal terimleri kullanarak o kadar ciro yaptılar.
Halk'a ucuz bi modeli çok gormemeliler![]()
Halk'a ucuz bi modeli çok gormemeliler
Çıkarmazlar, bunun için şirket profili çok ağır, dinamik değil.Bunun için binek otomobilin (M1) yanında L7 sınıfı küçük dört tekerlekli araç (quadricycle) çıkarsalar nasıl olur sizce?
Sadece görünüşe aldanmamak lazım. Bu aracın daha ilk görseli (mokabı-mockup)Leapmotor B03X ile bu modelin karşılaştırmasını bir yapmak lazım,leapmotoru ben daha çok beğendim
Bmc nin otomobil yapmamasıda ilginç bence çokta satardı.Fuat Tosyalı bu aracı sadece logosunu değiştirerek BMC bünyesinde de çıkarsa nasıl olurdu?
Bmc nin otomobil yapmamasıda ilginç bence çokta satardı.
TOGG yönetim olarak izin vermezdi ve vermemeli deFuat Tosyalı bu aracı sadece logosunu değiştirerek BMC bünyesinde de çıkarsa nasıl olurdu?