Son 5 takından 3 ü düşer kayseri ve eyüp yüksek ihtimalKayserispor adım adım düşmeye gidiyor
Yılların Kayserisporu Süper lige veda edecek mi görecegiz
Ekli dosyayı görüntüle 39473
Başakşehir gelecek yıl bir çok takımı üzecek kaliteye sahip dikkat edilmeli.Başakşehir haftanın açılış maçında kazanmış
Bakalım görecegizBaşakşehir gelecek yıl bir çok takımı üzecek kaliteye sahip dikkat edilmeli.
Türkiye kupasında Beşiktaş-trabzon finali olursa sanırım lig 5.si konferans ligine gidecek.Bakalım görecegiz
bu arada ilk 5 bitirirlerse ligi Avrupaya katılma şanşı olacak mı
yada bunlardan biri kupayı alırsa peki yeterli degil miTürkiye kupasında Beşiktaş-trabzon finali olursa sanırım lig 5.si konferans ligine gidecek.
Yeterli tabi ama 2 si yükselirse garantiyada bunlardan biri kupayı alırsa peki yeterli degil mi
Burdayım be burdayım masaya yumrugu vuruyorum@deger16 nerde bu kanteler falan sana demiştim dimi![]()
Talisca gitti dağa taşa vurdu topu atsa farklı olabilirdi ama galatasarayıda tebrik etmek lazım 4 yıldır eze eze geçiyor hem fb yi hemde bjk yı ben Beşiktaşlıyım ama adamlara saygı duyuyorum.Burdayım be burdayım masaya yumrugu vuruyorum
bu slogan yenilenlerin sloganı![]()
arkalarında siyasi güçü vurgulamamak hikayeyi eksik bırakmak olurTalisca gitti dağa taşa vurdu topu atsa farklı olabilirdi ama galatasarayıda tebrik etmek lazım 4 yıldır eze eze geçiyor hem fb yi hemde bjk yı ben Beşiktaşlıyım ama adamlara saygı duyuyorum.
Desede gerçekler var adamlar hem fb yi hem bjk yi yenerek şampiyon oluyorlar oraları atlarsak haksızlık olur bugünki maçta fb kendi kendine verdi maçı yine Beşiktaş 10 kişi gs ye kaybetti kendi evinde tutanmı vardı yenemedin ilk yarıdaki maçta öndeyken 3-4 olacak maçta 1-1 kaldı bjk şu maçları gs kaybetse fb şuan şampiyonluğa gidiyordu o yüzden bizlerin konuşmaya hakkı yok.arkalarında siyasi güçü vurgulamamak hikayeyi eksik bırakmak olur
daha dün bakan bile şampiyon galatasaray demişken ...