Trendyol Süper Lig 2025-2026 Sezonu 🏆

Kayserispor adım adım düşmeye gidiyor
Yılların Kayserisporu Süper lige veda edecek mi görecegiz

Ekran Resmi 2026-04-20 22.23.51.webp

Başakşehir haftanın açılış maçında kazanmış
Haftanın diger maçları...

Ekran Resmi 2026-04-24 22.39.58.webp

Burdayım be burdayım masaya yumrugu vuruyorum
bu slogan yenilenlerin sloganı :cry:
Talisca gitti dağa taşa vurdu topu atsa farklı olabilirdi ama galatasarayıda tebrik etmek lazım 4 yıldır eze eze geçiyor hem fb yi hemde bjk yı ben Beşiktaşlıyım ama adamlara saygı duyuyorum.

Talisca gitti dağa taşa vurdu topu atsa farklı olabilirdi ama galatasarayıda tebrik etmek lazım 4 yıldır eze eze geçiyor hem fb yi hemde bjk yı ben Beşiktaşlıyım ama adamlara saygı duyuyorum.
arkalarında siyasi güçü vurgulamamak hikayeyi eksik bırakmak olur
daha dün bakan bile şampiyon galatasaray demişken ...
ama ha yinede eşşeklikleri yok mu takımların var tabi
kendi elinlede bir sürü maç verdin
topralaksak öyle eze eze olmadı yani bu durumlar

arkalarında siyasi güçü vurgulamamak hikayeyi eksik bırakmak olur
daha dün bakan bile şampiyon galatasaray demişken ...
Desede gerçekler var adamlar hem fb yi hem bjk yi yenerek şampiyon oluyorlar oraları atlarsak haksızlık olur bugünki maçta fb kendi kendine verdi maçı yine Beşiktaş 10 kişi gs ye kaybetti kendi evinde tutanmı vardı yenemedin ilk yarıdaki maçta öndeyken 3-4 olacak maçta 1-1 kaldı bjk şu maçları gs kaybetse fb şuan şampiyonluğa gidiyordu o yüzden bizlerin konuşmaya hakkı yok.

Maçın kırılma anı kerem yerine taliscanın penaltı atmasıydı orda ilk gol gelseydi gs mental olarak yaslanacaktı ve morali düşecekti o kdr saldıramayacaktı
Penaltı kaçınca cesaretle saldırmaya basladılar neticesinde gardını düşüren bir fenerden istediğini aldılar.Dzeko neyse de fener Tadiç i fazlasıyla arıyor şu maçta cherif yerine tadiç olsa bu maçı fener 2-1 koparmıştı

Geri