sezgin_ist
WT Yönetici
Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonu hakkında paylaşımları bu başlık altında yapabilirsiniz.
Ben contenin doğru karar olduğunu sanmıyorum defans yapan bir hoca bu ülkede başarılı olamaz ofansif futbol şampiyon yapar.Fenerbahçe(Hakan Safi)Antonio Conte
Hakan Safi seçilirse Conte resmen göreve gelecek
Hiç tanımıyorum umarım başarılı olur.Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı İtalyan teknik direktör Vincenzo Italiano, bugün İstanbul'a geliyormuş.
Abi bu adam Fiorentina ile KL Finali yaşattı Bologna ile AL ÇF YaptıHiç tanımıyorum umarım başarılı olur.
Konferans çeyrek falan bunlar Beşiktaşın yerleri değil kupayı kazansa bile açıkçası beni çokta nutlu etmez 3.kupa sonuç olarak avrupa liginde yarı final final yeri Beşiktaşın bizde bu tarz hocalar zaman ister ama 3. maç yuhalanır umarım yanılırım büyük takım çalışmak çok zor bu ülkedeAbi bu adam Fiorentina ile KL Finali yaşattı Bologna ile AL ÇF Yaptı
Yapılandırma mükemmel geçerse bu adamla Konferans ligi Çeyrek Final garanti
Avrupa ligi Çeyrek final oynatabilir lig için ise anca 3Konferans çeyrek falan bunlar Beşiktaşın yerleri değil kupayı kazansa bile açıkçası beni çokta nutlu etmez 3.kupa sonuç olarak avrupa liginde yarı final final yeri Beşiktaşın bizde bu tarz hocalar zaman ister ama 3. maç yuhalanır umarım yanılırım büyük takım çalışmak çok zor bu ülkede