tv plus ın receiver olmadan paketini satın alıp bilgisayardan izlerseniz daha rahat edersiniz tavsiyem.Tivibu,turksat netmaster veya herhangi bir receiver da görüntü ve çözünürlük takılma vs hiç bir sorunla karşılaşmıyorsunuz.En iyisi bilgisayardan veya bilgisayardan tv ye paylaşıp izlemek en iyisi.
Klasik IPTV sorunsalıTek sıkıntısı geriden gelmesi. Gol olunca komşunun sevinmesinden duyuyorsun bütün heyecanin kaçıyor
Maalesef internet yayınlarının kaderi yapacak bisey yok.Tek sıkıntısı geriden gelmesi. Gol olunca komşunun sevinmesinden duyuyorsun bütün heyecanin kaçıyor
Evt hepsinde aynı Uydu yayınına göre en az 20 saniye fark vartabii'de de bu durum aynı mı?
Homatic tv boxta güzel.Size bu sorunların hepsini çözebilecek tek receiver ı söylüyorum.Roku
Homatic tv boxta güzel.
Tv alıyorlarsada samsung tizen işletin sistemli cihaz tercih etsinler tizen şişmeyen bir işletim sistemi benim televizyon 2018 yılından ve hala stabil çalışıyor tizen tüm uygulamaları kullanabiliyorum.Grundig'in Android TV'si evimde var. Sisteminden memnunum, akıllı tvlerdeki şikayetleri yaşamadım ancak bu amaçlı televizyon arayanlara Android tv almaları yerine düz bir televizyon alıp yanında Android tv box almalarını tavsiye ederim.
Tv alıyorlarsada samsung tizen işletin sistemli cihaz tercih etsinler tizen şişmeyen bir işletim sistemi benim televizyon 2018 yılından ve hala stabil çalışıyor tizen tüm uygulamaları kullanabiliyorum.