Türkiye Gündemi Haberler 📺

Usta oyuncu Kadir İnanır, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti​

Usta oyuncu Kadir İnanır, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Zatürreye bağlı solunum sıkıntısı nedeniyle Acıbadem Fulya Hastanesi'ne kaldırılan 77 yaşındaki Kadir İnanır'ın durumu kötüleşti.

İnanır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Usta oyuncu Kadir İnanır, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti​

Usta oyuncu Kadir İnanır, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Zatürreye bağlı solunum sıkıntısı nedeniyle Acıbadem Fulya Hastanesi'ne kaldırılan 77 yaşındaki Kadir İnanır'ın durumu kötüleşti.

İnanır, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin

Usta oyuncu Zihni Göktay yaşamını yitirdi​

Türk tiyatrosuna 28 yıl oynadığı "Lüküs Hayat" ile damgasını vuran sanatçı Zihni Göktay hayatını kaybetti.

Sanatçı Göktay, 2 Aralık 1945'te İstanbul'da dünyaya geldi.

Profesyonel kariyerine 1964'te Ankara Meydan Sahnesi'nde başlayan sanatçı, İstanbul Şehir Tiyatrolarına geçtiği 1973'e kadar bu görevini sürdürdü.

Göktay, 1978-1996 yıllarında İstanbul Radyosu Radyo Tiyatro Şubesi'nde birçok oyunda yönetmen ve oyuncu olarak görev aldı.

Türk tiyatrosunda tuluat geleneğinin son temsilcilerinden biri olarak kabul edilen sanatçı, 28 yıl oynadığı "Lüküs Hayat" operetindeki performansıyla unutulmazlar arasına girdi. Sanatçı, 36 yılda 72 oyunda rol aldı.

🔵NATO'dan kritik ham madde girişimi

🔸Kritik ham madde ve bileşenlerin düzenli bir şekilde şirketlere temin edilip sürdürülebilir bir üretim anlayışına geçilmesine yönelik 🇧🇪Belçika, 🇨🇦Kanada, 🇩🇰Danimarka, 🇫🇮Finlandiya, 🇬🇷Yunanistan, 🇮🇹İtalya, 🇱🇺Lüksemburg, 🇳🇱Hollanda, 🇳🇴Norveç, 🇪🇸İspanya, 🇸🇪İsveç ve 🇹🇷Türkiye'nin katılımı ile girişim başlatıldı.

Geri