sezgin_ist
WT Yönetici
O zaman yörüngeye oturması 2030 en iyi ihtimalle
Türksat genel müdürü 3-4 yıl demiş bir haberde.
O zaman yörüngeye oturması 2030 en iyi ihtimalle
Bir organizasyonun yayın haklarını alıp maliyetli diye devletin kanalı 4K yayın yapmıyor, diğer tüm kanallara böyle bir ortamda diretmek enteresan. Bir tüketici olarak elbette 4K yayın isteriz ama diğer tarafta yayıncıları da düşünmek gerekebiliyor.
Adam akıllı 50 kanal kaldı galibaBir de kaba tabirle çer çöp kanal fazlalığı da var bunu da ele almalılar.
Uzun zamandır bunu bekliyordum, 6a uydusunda çoğunlukla yabancı kanallar bulunmakta.16 Ağustos'ta Türksat 3A devre dışı bırakılarak televizyon kanalları güncel uydulara aktarılacak, çoğu kanalın standart çözünürlük (SD) yayınları sona erecek, ultra yüksek çözünürlüklü (UHD / 4K) yayınların artışının önü açılacakmış.
Hayırlı olsun.
Bu güzel bir gelişme 4 k yayınlarada artık kanallar geçmeli HD ve Full HD yayınlar eskidi.6 Ağustos'ta Türksat 3A devre dışı bırakılarak televizyon kanalları güncel uydulara aktarılacak, çoğu kanalın standart çözünürlük (SD) yayınları sona erecek, ultra yüksek çözünürlüklü (UHD / 4K) yayınların artışının önü açılacakmış.
Hayırlı olsun.
Bu güzel bir gelişme 4 k yayınlarada artık kanallar geçmeli HD ve Full HD yayınlar eskidi.
Sd zombi laFull HD mi eskidi yok artıkSD eskidi desen anlarım da
Bende annemlerde 45 dakika uğraştım eski kanal listesini aynı yapmak için. İşin ilginci Now ve TV8'i bulamadım. Artık onların frekans bilgileri ile özel arama yapacağımYeni nesil uydulara geçildi İstanbul'da televizyoncular para kıracak. Bir ayara 500 ile 700 lira para istiyorlar. Televizyoncularda sıra var. Gençler yapıyor fakat yaşı fazla olan kişiler yapamadığı için televizyonculara yaptırıyorlar.
Bende annemlerde 45 dakika uğraştım eski kanal listesini aynı yapmak için. İşin ilginci Now ve TV8'i bulamadım. Artık onların frekans bilgileri ile özel arama yapacağım
Bende annemlerde 45 dakika uğraştım eski kanal listesini aynı yapmak için. İşin ilginci Now ve TV8'i bulamadım. Artık onların frekans bilgileri ile özel arama yapacağım
TKGS 5 para etmez, fabrika ayarlarına dönüp yeniden kanalları bulması daha kolay
TKGS 5 para etmez, fabrika ayarlarına dönüp yeniden kanalları bulması daha kolay
ChatGPT bu konuda gerçekten yardımcı oluyor. Sadece Sony değil, Samsung, LG, Philips, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig ve diğer tüm markalarda kanal kurulumunda yardımcı olabiliyor.
Ben de ChatGPT sayesinde iki televizyonu ve kiracılarımın televizyonunu ayarladım.
Televizyonun marka ve modelini ChatGPT’ye yazarsanız, hangi menüye girip hangi ayarları yapacağınızı adım adım anlatıyor.
Ben de bu sayede televizyonu kurtardım ve 1.000 TL servis masrafından kurtuldum.
Önce ChatGPT’ye sormakta fayda var.![]()
ChatGPT'ye (veya başka bir yapay zeka aracına) sormaya gerek var mı ya
TKGS varsa TKGS güncellemesini elle yaptırırsın, TKGS ile olmadı ya da televizyonda/uydu alıcısında TKGS özelliği yok, kanal listesini boşaltıp (tüm kanalları silip) yeni verilen frekanslarla tarama yaparsın.
Onda da sorun oldu, uydu ayarlarına bakarsın.
Tüm televizyon ve uydu alıcılarında mantık aynı.