UEFA Şampiyonlar Ligi 2025-2026 Sezonu

"Devler Ligi"nde tarihe geçen maçı PSG kazandı​

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk ayağında Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti.

PSG ile Bayern Münih arasındaki mücadele, ilk yarıda 5 golün atıldığı ilk UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olarak tarihe geçti. Karşılaşma ayrıca en çok gol atılan yarı final maçı oldu.

Anadolu Ajansı

"Devler Ligi"nde tarihe geçen maçı PSG kazandı​

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali ilk ayağında Paris Saint-Germain (PSG), sahasında Bayern Münih'i 5-4 mağlup etti.

PSG ile Bayern Münih arasındaki mücadele, ilk yarıda 5 golün atıldığı ilk UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final maçı olarak tarihe geçti. Karşılaşma ayrıca en çok gol atılan yarı final maçı oldu.

Anadolu Ajansı
Bayern 2.maçta kazanıp turu atlar.

Tadı damağımda kalması kısmını geçtim ben hani frambuazlı çizkek tabakta dibi kalır da onu çatalla sıyırırsın ya o derece mükkemmeldi
Bayern ve harry kane i bu yüzden seviyorum ya şu sermaye takımını madara etti ya almanya da bunları evir çevir dövecekler görün bakın
Skora takılmayın bayern gayet iyi oynadı

Tadı damağımda kalması kısmını geçtim ben hani frambuazlı çizkek tabakta dibi kalır da onu çatalla sıyırırsın ya o derece mükkemmeldi
Bayern ve harry kane i bu yüzden seviyorum ya şu sermaye takımını madara etti ya almanya da bunları evir çevir dövecekler görün bakın
Skora takılmayın bayern gayet iyi oynadı
Bayernin tek problemi savunmada bu tarz takımlara karşü biraz açık vermesi psg dün bunları değerlendirdi ama almayada işler farklı olur finale bayern çıkacak bence.

Arsenal atletico madridten daha iyi takım maçta belli ama atletico herşeyi yapabilecek fırsatçı bir takım

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Atletico Madrid ile Arsenal berabere kaldı​

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanya ekibi Atletico Madrid ile İngiltere temsilcisi Arsenal, 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın rövanşı, 5 Mayıs Salı günü İngiltere'de oynanacak.

Anadolu Ajansı

Geri