WowTürkiyem Öneri Başlığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
MERHABALAR HERKESE

Öncelikle ben begeni ve diger emojileri kullanırken sag üstte aynı anda sarı bir ışık dalgası yayılıyor
Bu çok güzel olmuş bu arada
ama benim bir önerim var

Bunu sayfanın tam ortasına gelecek şekilde ne kadar büyük olursa o kadar süper olur
ışık dalgası degil de o sırada kullandığım emoji ekranda önüme gelse inanılmaz bir görsel olur

Bunun yapılabilir mi yada ne kadar zor orası bilemiyorum
Ama olsa sayfa dizayn anlamında uçar
hele bir de seste eklense begen dügmesine bastığımda ufff diyorum

Sayfada gezinmek dolaşmak üst seviyeye çıkar....

Benim de bir önerim var, alıntı olarak paylaşılan fotoğraflara wow puanı verilemesin. Sadece kendi çektiğimiz fotoğraflara wow puanı verilebilsin. Böylece wow fotoğraf kısmı daha adil olur diye düşünüyorum.

Onu nasıl ayırt edecek sistem

Fotoğrafın Google Lens vb. uygulamalarla internette aratılmasıyla fotoğrafın alıntı olup olmadığı anlaşılabilir. Eğer uygun görülürse moderatör ekibi böyle bir sorguyla fotoğrafların alıntı olup olmadığını tespit ederek wow puanı verilme yetkisini kapatır, imkan varsa bu sorgu - yetki düzenleme süreci otomatik bir sistem aracılığıyla da yapılabilir.

Fotoğrafın Google Lens vb. uygulamalarla internette aratılmasıyla fotoğrafın alıntı olup olmadığı anlaşılabilir. Eğer uygun görülürse moderatör ekibi böyle bir sorguyla fotoğrafların alıntı olup olmadığını tespit ederek wow puanı verilme yetkisini kapatır, imkan varsa bu sorgu - yetki düzenleme süreci otomatik bir sistem aracılığıyla da yapılabilir.
Otomatik için foruma yama gerekir ancak çok yama yüklendiği zaman forumun başka yerinden bambaşka bir arıza çıkabiliyor, stabil olmayabiliyor.

Fotoğrafa puan verilememe gibi bir durum için bakmak lazım, değerlendirilebilir. Dediğin olay şuan için pek sorun teşkil etmese de ileride zorunluluk olacaktır.

Fotoğraf paylaşanlar altıntıysa altına yazar olup biter çok şey etmemek lazım :D

Geri