WowTürkiyem'i Nasıl Keşfettiniz?

WowTürkiyem'i Nasıl Keşfettiniz?

• Eski forum (Wowturkey) aracılığıyla

Oy: 6 46.2%
  • Arama motorundan (Google, Yandex...)

Oy: 4 30.8%
  • Sosyal medyadan (Instagram, Twitter...)

Oy: 0 0.0%
  • Arkadaş vs. vasıtasıyla

Oy: 3 23.1%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    13
Başlığı açan biri olarak ben de buraya nasıl geldiğimi paylaşayım.

Eski forum kapandıktan sonra varyantlarına hiç bakmamıştım. Geçen yıl Şubat ayında bir bakayım derken başka bir varyanta üye olmuştum bir baktım Efe abi o siteden atılmış. Sonra hem oranın hem de buranın üyelerinden @Yiğit Efe Aras beni buraya davet etti. 1 yılın ardından ben de forumumuzun moderatörü olarak bilgi, fotoğraf vs. paylaşarak devam ediyorum.

Bu arada wowturkey.com yeniden satılıyor :) 1.000.000 ihaleden 3, 4 ay önce satılmıştı alan kişi yeniden satıyor :) Şu anda en son teklif 250.000 TL

Bence amacından son derece şaşmış bir platform oldu, yazık ettiler son alan kişiler.

İhale konusu: https://www.r10.net/yazilim-web-hiz...-hit-da-pa-45-51-siteyle-beraber-net-org.html
amacından saptığını düşünmüyorum o sitenin, her ne kadar yönetimler tarafından genel konuların konuşulabileceği bir forum olarak pazarlansa da kitlesi ulaşımcılar ve gayrimenkulcüler olarak ikiye ayrılmakta ve bunun dışındaki konular pek iplenmiyor. sorun yönetimden ziyade kullanıcı kitlesinde, hem kullanıcılar arasındaki yaş ortalaması fazla düşük hem de birtakım toksik insanlar siteye yapışmış vaziyette.
efe ve ekibi bence onu da satın alsın Türkiyede rakipsiz olsun
zaten önceki yönetim bu siteyle birleşme teklifi ettik ama ayrı devam etmek istediler demişti, böyle bir birleşme olumlu olabilir wowturkiyem'e gerçekten nitelikli insanlar da barındırıyor.

amacından saptığını düşünmüyorum o sitenin, her ne kadar yönetimler tarafından genel konuların konuşulabileceği bir forum olarak pazarlansa da kitlesi ulaşımcılar ve gayrimenkulcüler olarak ikiye ayrılmakta ve bunun dışındaki konular pek iplenmiyor. sorun yönetimden ziyade kullanıcı kitlesinde, hem kullanıcılar arasındaki yaş ortalaması fazla düşük hem de birtakım toksik insanlar siteye yapışmış vaziyette.

zaten önceki yönetim bu siteyle birleşme teklifi ettik ama ayrı devam etmek istediler demişti, böyle bir birleşme olumlu olabilir wowturkiyem'e gerçekten nitelikli insanlar da barındırıyor.
Ordan bizi kovmadan düşüneceklerdi biz ekip olarak bu işi gönülden yapıyoruz.Kimsenin bir çıkarı yok ben kızdığım için kurdum bu siteyi herşey bizim elimizde amacından sapalı aylar oldu zaten bizim tek amacımız ise hoş sohbet muhabbet doğru bilgi paylaşımı para vs 2 planda

Senden ötürü. Babacığım niye beni unutuyon diyordur :D

Efe abi Pars Naomi adına forumda temsili bir hesap açıp sanki Pars Naomi konuşuyormuş gibi bazı başlıklara yazsa Pars Naomi'nin fotoğraflarını o hesaptan "Babamla maç izlerken" vs. Pars Naomi'nin ağzından yorumlarla paylaşsa çok değişik olurdu ya 😀

Geri