Sitemize girişte bir sorun kalmamıştır.
SSL i arada güncellemek gerekiyormuş nerden bileyim ben arada güncelleyeceğim artık sunucudanHep bu HTTPS yüzünden ya. HTTP olsa bu kadar sertifika sorunları olmayacak ama işte HTTPS için alınan SSL sertifikası olmadığında da arama motorları siteyi yukarıya taşımıyor bu da bizim için dezavantaj.
Ana sayfaya çıkan fotoğraflar verilen puan sonucu otomatik olarak çıkıyor. İlk etapta puan verilmemesi fotoğrafın anasayfaya çıkmasına engel olacaktır. Verilen puanın geri alınması ile ilgili gerekli bilgiyi @Efe16 verecektir.İnternetten Copy-Paste yapılan fotoğraflardansa özgün çekimleri gösterebilir miyiz ana sayfada
Ana sayfa fotoğrafları wow puanlarına göre haftalık ana sayfaya çıkıyor yüksek puanlar önde görünüyor.İnternetten Copy-Paste yapılan fotoğraflardansa özgün çekimleri gösterebilir miyiz ana sayfada
Benim bir fotoğrafım 0 puan ama çıkmış ekranaAna sayfa fotoğrafları wow puanlarına göre haftalık ana sayfaya çıkıyor yüksek puanlar önde görünüyor.
öyle bişey imkansız hangisiBenim bir fotoğrafım 0 puan ama çıkmış ekrana![]()
Yaşı doğru girersek herkesle doğrudan iyi iletişim kurulur tüm üyelerimiz gerçek yaşlarını yazsınki güzel bir ortam olsun.Eğer doğum tarihimizi diğer üyeler görebiliyorsa onu açma-kapama gibi bir şey yapılabilir,diğer üyeler sadece yaşımızı görebilir
biz manuel olarak da değiştiririz yaşımızı
@Bursarayci hangi fotoğraf?Benim bir fotoğrafım 0 puan ama çıkmış ekrana![]()
B11 güzergah önerimöyle bişey imkansız hangisi
Ben ana sayfada öyl bir fotoğraf göremedim @BursarayciB11 güzergah önerim
Mobilde gözüküyor bendeBen ana sayfada öyl bir fotoğraf göremedim
Göresel atarmısın @BursarayciMobilde gözüküyor bende
Sanırım gitmiş sabah vardı şimdi yok olmuş galiba haftalık olarak gitti ama puan 0 idiGöresel atarmısın @Bursarayci
Öyle bisey olmaz yanlış görmüsündürSanırım gitmiş sabah vardı şimdi yok olmuş galiba haftalık olarak gitti ama puan 0 idi
Valla gördüm ss alıyım telefondanÖyle bisey olmaz yanlış görmüsündür