SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresinin 31 Temmuz 2025'e kadar uzatıldığını duyurdu.
ntv.com.tr
Gittiği yere kadar eski tip ehliyeti değiştirmicem ne kadar geç o kadar iyi

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresinin 31 Temmuz 2025'e kadar uzatıldığını duyurdu.
ntv.com.tr
Biride benimVurdum duymazlık sayısına bak 4 milyon, maşallah
Çıktığı gibi yenileseydin 10 yıl muhabbetinden seneye ehliyetini yeniletmen gerekecekti iyi olmuş.Biride benim![]()
O yüzden yeniletmedim babam yenileyecek ben daha yeni alıcamÇıktığı gibi yenileseydin 10 yıl muhabbetinden seneye ehliyetini yeniletmen gerekecekti iyi olmuş.
Yazarkasalar da böyle olmuştu 2013'te çıkmıştı sürekli "bu yıl son" diye diye 2020'lere kadar uzamıştı yenileme süreci.![]()
Durmadan uzatıyorlar bizim günahımız neydi gittik değiştirdik.Nüfus müdürlüklerinde yoğunluk haberleri geliyordu.
Şu uzatma işlerine uyuz oluyorum
Değişrtirmeyenlere aylık ceza uygula tarihi sınırsız bırak o zaman millet koştura koştura ehliyet değiştirmeye çalışıyor işini gücünü bırakıyor valla akıl sır ermez bu devletin işlerine.Kural nizam diye hemen değiştirenleri enayi yerine koyduruyor son ana bırakanı kârlı çıkarıyor. Bu yüzden hiç uzatma olmamalı. Yapan yapsın yapmayana da cezası kesilsin.
Değişrtirmeyenlere aylık ceza uygula tarihi sınırsız bırak o zaman millet koştura koştura ehliyet değiştirmeye çalışıyor işini gücünü bırakıyor valla akıl sır ermez bu devletin işlerine.
Ordada zorunlu bırakacaklar milleti hep para kazanma derdi var kurumlarınBak şimdi bizim Bursakartlar da değişecek Kasım ayının sonunda kartlar iptal olacak yeni çıkardıkları kartlara geçirecekler. Onda da son ana bırakırlar demedi deme
13.5 milyon insandan 2 milyon a düşmüş
ehliyeti yenilemeyen 2 milyon insan kalmıs ya allah aşkına 15 TL isterseniz rakam vereyim ON BEŞ TÜRK LİRASI
niye yenilemiyorsunuz arkadaş gidip yenileyin 15 tl ye bugün sakız alamıyosun neyin münakaşası bu neden bu kadar gereksiz gündem yaratıyosunuz allah akıl fikir versin
aziz nesin e hak vermezken bugün herkes hak verir hale geldi eğitimsizsiniz türkiye