SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresinin 31 Temmuz 2025'e kadar uzatıldığını duyurdu.
ntv.com.tr
Gittiği yere kadar eski tip ehliyeti değiştirmicem ne kadar geç o kadar iyi

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski tip sürücü belgelerinin yenilenme süresinin 31 Temmuz 2025'e kadar uzatıldığını duyurdu.
ntv.com.tr
Biride benimVurdum duymazlık sayısına bak 4 milyon, maşallah
Çıktığı gibi yenileseydin 10 yıl muhabbetinden seneye ehliyetini yeniletmen gerekecekti iyi olmuş.Biride benim![]()
O yüzden yeniletmedim babam yenileyecek ben daha yeni alıcamÇıktığı gibi yenileseydin 10 yıl muhabbetinden seneye ehliyetini yeniletmen gerekecekti iyi olmuş.
Yazarkasalar da böyle olmuştu 2013'te çıkmıştı sürekli "bu yıl son" diye diye 2020'lere kadar uzamıştı yenileme süreci.![]()
Kaynak: BursadaBugün
Ben yeniledim en sonunda almayanlar aile hekiminden 250 tl ye sağlık raporunu alsın direk e devlete düşüyor gidip bin tl para bayılmayın birde resim yeni olacak onuda unutmayın 2 güne teslim edildi yeni ehliyet.
Evt sağol sezgin ama en ucuzu o bide direk e devlete düşüyor 2 dakikada veriyor zaten bizim müdür bin tl saydı özel hastaneye bende öyle yapacaktım ilk gideyim aile hemine dedim o halletti.Hadi hayırlı olsun Efe. Aile hekimlerinden alınan sağlık raporuda artık paralı olmuş demek.