Aynen gar inşaatları hizlanmalı birde elektromekanik işler zaman alıyor onlara bakmak lazım.bence artık garların gelişimine odaklanmak gerekir toplam 5 tane sanırım
Aynen gar inşaatları hizlanmalı birde elektromekanik işler zaman alıyor onlara bakmak lazım.bence artık garların gelişimine odaklanmak gerekir toplam 5 tane sanırım
Bu gidişle hattı çabuk açabilmek adına Önce Bursa Gar ve Havalimanı istasyonu açılır, Gürsu ve Yenişehir istasyonları sonra açılır. Bunu da burada not olarak ekleyip kalsın bakalım öyle mi olacakbence artık garların gelişimine odaklanmak gerekir toplam 5 tane sanırım
Bu gidişle hattı çabuk açabilmek adına Önce Bursa Gar ve Havalimanı istasyonu açılır, Gürsu ve Yenişehir istasyonları sonra açılır. Bunu da burada not olarak ekleyip kalsın bakalım öyle mi olacak
Gürsu istasyonu Bursa gar istasyonu gibi büyük bir istasyon değil. Bundan dolayı Gürsu istasyonunda çok inşaat çalışması gerektirmediğinden Gürsu istasyonunun yapımı kolay istasyon olacak.Bu gidişle hattı çabuk açabilmek adına Önce Bursa Gar ve Havalimanı istasyonu açılır, Gürsu ve Yenişehir istasyonları sonra açılır. Bunu da burada not olarak ekleyip kalsın bakalım öyle mi olacak
Burada işin kolay olması değil öncelik olması daha önemli. Yoksa bir gar inşaatı ile istasyon arasında elbette iş farkı var.Gürsu istasyonu Bursa gar istasyonu gibi büyük bir istasyon değil. Bundan dolayı Gürsu istasyonunda çok inşaat çalışması gerektirmediğinden Gürsu istasyonunun yapımı kolay istasyon olacak.
Bence gürsu istasyonu da öncelikli şehrin doğu yakasında oturanların Balat istasyonuna kolay kolay gidemezler.Burada işin kolay olması değil öncelik olması daha önemli. Yoksa bir gar inşaatı ile istasyon arasında elbette iş farkı var.
Ben diyorum anya sen diyorsun Konya. Nitelik ve nicelikten bahsettim sen yüzeysel bakıyorsunBence gürsu istasyonu da öncelikli şehrin doğu yakasında oturanların Balat istasyonuna kolay kolay gidemezler.
Balat istasyonu diye bir şey yok. Bursa Gar diye bir gerçek var. Gar ile istasyon arasında ki farkı biliyor musun?Yüzeysel bakmıyorum. Gürsu istasyonuna da en az Balat istasyonu kadar ihtiyaç var. Gürsu istasyonu da gerekli bir istasyon. Balat istasyonu yetişirse Gürsu istasyonu hayli hayli yetişir hattın açılışına.
Bu gidişle hattı çabuk açabilmek adına Önce Bursa Gar ve Havalimanı istasyonu açılır, Gürsu ve Yenişehir istasyonları sonra açılır. Bunu da burada not olarak ekleyip kalsın bakalım öyle mi olacak
Mustafa Gürsu istasyonu da önemli doğu tarafının yükünü alacak. Yapımı da kolay niye yetişmesin açılışa. Gar olunca mı önemli oluyor sadece.Balat istasyonu diye bir şey yok. Bursa Gar diye bir gerçek var. Gar ile istasyon arasında ki farkı biliyor musun?
Evet gar olunca önemli oluyor.Mustafa Gürsu istasyonu da önemli doğu tarafının yükünü alacak. Yapımı da kolay niye yetişmesin açılışa. Gar olunca mı önemli oluyor sadece.
Mustafa Gürsu istasyonu dediğin iki tane demir parçasını yerleştirmek. Bir şey yok ki Gürsu istasyonunda. Yapacağı iki demir parçası koymak koskoca garı yapan iki demir parçasını da istasyona yerleştirir.Evet gar olunca önemli oluyor.
İşler yetişmeyecek gibi olursa bir işletmeci olarak ne yaparsın? Gürsu istasyonunu mu açmak ilk önceliğin olur yoksa Bursa Gar'ı açmak önceliğin olur?
(Y)HT Gürsu istasyonu bildiğiniz çelik konstrüksiyon bina. Ovadaki kaçak fabrikalarından birinin inşaatına gidin adamlarla anlaşın 1 haftada istasyonu yapıp teslim ederler. Ne metro bağlantısı var ne başka bir şey. Önüne yol koy birde yolun sonuna baba koy dönsünler diye, 1 tane durak koy durağa da D-23/T geçiyor yaz bitti.Evet gar olunca önemli oluyor.
İşler yetişmeyecek gibi olursa bir işletmeci olarak ne yaparsın? Gürsu istasyonunu mu açmak ilk önceliğin olur yoksa Bursa Gar'ı açmak önceliğin olur?
Bu video biraz eski 1-1.5 ay öncesine ait. Belki viyadükleri birleştirmişlerdir şimdi.Viyadükler hazır ay sonu artık hat birleştirme işlerine geçerler gibi görünüyor en önemli yer burası artık.
sen fotografta ilk treni görmüşsünBugün hattın yenişehire kadar olan kısmının neredeyse tamamına bakma fırsatım oldu çok büyük oranda hat bitmiş hatta bazı bölgelerde katener hattının kılavuz telleri bile çekilmiş büyük çalışma var.Gerçekten çok mutlu oldum seneye yazın testlere başlayacak şekilde hazır hale gelecek diye tahmin ediyorum yıl sonuda tarifeli seferler başlar.
sen fotografta ilk treni görmüşsün
off berktug bende biliyorum ne oldugunu yaaFotoğrafta görülen araç tren değil Mercedesin iş makinesi modeli olan UNIMOG.
Hem karada hem de aparatla demiryolunda giden bu araç çeşitli amaçlarla kullanılıyor burada da demiryolunun altına serilen balast adı verilen taşları döşeyen vagonları çekmekle meşgul. Anlayacağın henüz daha tren görmüş sayılmayız.