YHT - Bandırma - Bursa - Osmaneli Hızlı Tren Hattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
bir sıralama yapmak lazımsa nasıl olur
Kataner-.......
Sıralama derken hattın her bölgesinde katenerle ilgili bir eksik göremedik fotoğraflara göre eksik kalan bir yer varsada osmaneli birleşimi V viyadük tarafı olabilir ordan hiç foto göremedik diğer yerler bitirilmiş görünüyor.

Sıralama derken hattın her bölgesinde katenerle ilgili bir eksik göremedik fotoğraflara göre eksik kalan bir yer varsada osmaneli birleşimi V viyadük tarafı olabilir ordan hiç foto göremedik diğer yerler bitirilmiş görünüyor.
kataner-Sinyalizasyon-Bursa gar bitişi -Piri reis sonunda finish mi yani
bu işlerin bir sıralaması yok mudur

Çevre yolundan gördüğüm kadarıyla Gürsu'ya kadar teller çekilmişti. Yenişehir kısmında bazı yerlerde sadece direk var. tam neresi hatırlamıyorum ama bazı yerlerde de teller var ama ayarlama yapılmamıştı.
Ordan gelen son fotolarda çekilmiş görünüyordu ama tüm hattı görmüyoruz tabi belli bir bölüm hala yapılmamış olabilir çok sorun değil artık sinyalizasyon bitirilmedi o bitmeden bu hat açılamaz haziran atında hatta elektirik verileceği @TCDD-demiryolcu tarafından beyan edildi sonrasında da test başlar artık.

Hazirana kadar bu proje belli olur eğer ki Haziran-Temmuz da sinyalizasyon bitmiş sahada sinyalleri görürsek bilin ki ekimde açarız kritik olan bu ay ve önümüzdeki ay eğer arkadaşın bahsettiği tarihlerdede hatta enerji verilirse bu iş tamam ama bu 1-2 ay içinde de bir somut bir hareket göremezsek üzülerek söylüyorum bu iş 2027’nin ilk yarısına kalır😔 umarım ben yanılmış olurum

Hazirana kadar bu proje belli olur eğer ki Haziran-Temmuz da sinyalizasyon bitmiş sahada sinyalleri görürsek bilin ki ekimde açarız kritik olan bu ay ve önümüzdeki ay eğer arkadaşın bahsettiği tarihlerdede hatta enerji verilirse bu iş tamam ama bu 1-2 ay içinde de bir somut bir hareket göremezsek üzülerek söylüyorum bu iş 2027’nin ilk yarısına kalır😔 umarım ben yanılmış olurum
Bu yıl sonu ilk tarifeli sefere yapılsın yeterli

Geri