Seferler de belirttiğiniz gibi Ankara 4, İstanbul 3, Konya 1 olursa çok işlevsel bir hat olur.Doğru.
Fakat biz bütün işleri tamamlamaya çalışacağız.
03.08.2026 tarihine kadar 6 tren seferinin iptal edilmesinin gerekçesi tam olarak buydu.
28.09.2026 tarihine kadar bütün altyapısal & teknik süreçleri tamamlayıp,
Ekim-Kasım-Aralık döneminde hattı yolculu işletmeye açmak için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam edecek.
Seferler de belirttiğiniz gibi Ankara 4, İstanbul 3, Konya 1 olursa çok işlevsel bir hat olur.
Sizin açıklamanızdan önce beklentim;
Ankara 3, bir tane de göstermelik İstanbul şeklindeydi.
İnşallah yanılırım.
…..Şimdi diyelim ki İzmir-Akhisar arası gideceğim. Bu çalışmalar benim treni etkilemez değil mi ?
Hangi çalışmalar
Bu @Efe16
İzmir akhisarla buranın bir alakası yokki İstanbul-Ankara arasında sıkıntı var.
6 Eylül Ekspresleri etkileniyor diye düşündüm onlar Akhisar’dan geçmiyor muİzmir akhisarla buranın bir alakası yokki İstanbul-Ankara arasında sıkıntı var.
Onlarla bir alakası olmaz bu yht hattına bağlantı oluyor konvansiyonel hatla bir alakası yok.6 eylül eksperi istanbuldan mı kalıkıyor.6 Eylül Ekspresleri etkileniyor diye düşündüm onlar Akhisar’dan geçmiyor mu
İzmirden BandırmayaOnlarla bir alakası olmaz bu yht hattına bağlantı oluyor konvansiyonel hatla bir alakası yok.6 eylül eksperi istanbuldan mı kalıkıyor.
Yok hiç alakasız bir yer bağlantı yeri osmanelideİzmirden Bandırmaya
zaten yht hatlarını kullanmaz. Bence yht seferleri osmaneliyi geçene kadar konvansiyonel hattı da kullanabilir ama tren trafiği olacağından iptal ettiler seferleriİzmirden Bandırmaya
Bir sorum var bu hat ile ilgili eğer bilginiz varsa. Bu proje üzerinde kaç tane yük treni terminali var