İlk yeterlilik testlerini prototip bir geçsin sonra diğer setler imal edilirşunu mu anlıyorum fabrika bitmeden 2. set yalan şimdilik
İlk yeterlilik testlerini prototip bir geçsin sonra diğer setler imal edilirşunu mu anlıyorum fabrika bitmeden 2. set yalan şimdilik
ee o zaman senin Bursa hikayen yalan olduşunu mu anlıyorum fabrika bitmeden 2. set yalan şimdilik
Açılışa gelir ne olcak oda çalışıyor sonuçtaadamlar 1 taneyi gözlerinin nurunu Bursaya mı yollayacaklar
aslında dogru diyorsun bakAşılışa gelir ne olcak oda çalışıyor sonuçta![]()
sakarya-kocaeli arasında benceŞu prototipi görmek için bile kaç sene bekledik. Yakın zamanda fabrikayı bitiriceklerini açıklamış bakan. İnşallah dediği gibi olur.
Bakalım hangi güzegahta test edilecek. Videolar düşer artık.
İstanbul - ankara hattında test edilir yolculu sefer bile olacaktır zamanı geldiğindeŞu prototipi görmek için bile kaç sene bekledik. Yakın zamanda fabrikayı bitiriceklerini açıklamış bakan. İnşallah dediği gibi olur.
bence o tam yolcu almaya başladıgında olur diye düşünüyorumİstanbul - ankara hattında test edilir yolculu sefer bile olacaktır zamanı geldiğinde
güzel görüntüler gelsin artık içimiz şişti şu dünya kaosundanŞu prototipi görmek için bile kaç sene bekledik. Yakın zamanda fabrikayı bitiriceklerini açıklamış bakan. İnşallah dediği gibi olur.
Ulaştırma Bakanı'da şimdi yeni video paylaşmış:
ben görüntüden 8 vagon saydım bu hali hazırda gidip gelenlerle aynı sayı mı
bizimkiler alman hikayesine benzemişİspanyol CAF'lar 6 vagon.
Alman Siemens velarolar 8 vagon.
2 Sene önce ilk teslim edilen 160 km hıza sahip milli elektrikli seti İstanbul Bakırköy marmaray durağında 1 hafta boyunca vatantandaşların ziyaretine açılmıştı. Yerli hızlı tren seti içinde keşke böyle bir güzellik yapsalar.
O günden bir haber:
bizimkiler alman hikayesine benzemiş
sana bir soru diyelim bunu 6 düşürmek istiyoruz iki tanesi iptal edebilir mi
yada 1 tane daha ekleyeyim talep çok fazla yapabilirmiyiz
yoksa bunlar ayrılamaz parçalar mı
hani motor gücüne baglı olarak soruyorum
gerçi peron uzunlugu önemli galiba
gerçekten miHiç bilmediğim bir yerden bi soru geldi
Şimdi yanlış birşeyde söymek istemiyorum.
Bunun olacağını sanmıyorum gerekte yok genelde dolu olduğu için 577 koltuk bence yeterli değil ama bunada şükürsana bir soru diyelim bunu 6 düşürmek istiyoruz iki tanesi iptal edebilir mi
şimdikilerde kaç koltuk var ki alman ve ispanyol olandaBunun olacağını sanmıyorum gerekte yok genelde dolu olduğu için 577 koltuk bence yeterli değil ama bunada şükür
şimdikilerde kaç koltuk var ki alman ve ispanyol olanda
valla efe bey bu rakamları yeterli görmüyorİspanyol CAF'lar 419 yolcu.
Alman Siemens velarolar 519 yolcu.
Yerli hızlı tren setinde 577 yolcu kapasitesi varmış.
Normalde 2 set arka arkaya takılabiliyor ama bizde peron boyları karşılamıyor sanırım o yüzden bu boyutta ve kapasitede kalır motorla bir alakası yoktur elektiriği istediğin güce çıkarırsın o kolay iş.valla efe bey bu rakamları yeterli görmüyor
acaba motor gücü bu yolcu kapasitenin üstüne çıkmasını engelliyordur
Her verimli ve ülkenin yararına olacak işte bursalıların eli varBursa Yeşilova Holding bünyesindeki Canray Ulaşım