Trabzon yinede çok güven vermiyor bu seneÖyle bi kura ki Trabzon direk finalde gibi duruyor![]()
Trabzon yinede çok güven vermiyor bu seneÖyle bi kura ki Trabzon direk finalde gibi duruyor![]()
4 kırmızı 9 sarı kart çıkmış maçta kırmızılar yedek kulubelerine çıksada maç içinde de 9 sarı kart var iyice iş çığrından çıktı.Fener gs derbisi sıkıntılı geçer ben bol kartlı bir maç bekliyorum.
Şu tek maç eleminasyonu hiç sevmiyorum kupa maçları eskisi gibi grup falan olmadan 2 maçlı elemeye göre oynanmalı.Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final maçlarının programı belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılana açıklamaya göre, tek maç eleme usulüne göre oynanacak yarı final maçlarının programı şöyle:
22 Nisan Salı:
20.30 TÜMOSAN Konyaspor-Galatasaray (MEDAŞ Konya Büyükşehir)
24 Nisan Perşembe:
20.30 Trabzonspor-Göztepe (Papara Park)
Anadolu Ajansı
Ne olmuş ki?TFF, Ziraat Türkiye Kupası finalinin yapılacağı şehrin değişeceğini açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanması planlanan Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapacak şehir ve stat için yeniden değerlendirme kararı alındığını duyurdu.
TFF'nin açıklamasında, Eskişehir Valiliğinin "Müsabaka yer değişikliği" konulu yazısına istinaden Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynanması planlanan Ziraat Türkiye Kupası finaline ev sahipliği yapacak şehir ve stadyumun yeniden değerlendirileceği kararının alındığı belirtildi.
TFF, kupa finalinin oynanacağı şehir ve stadın ilerleyen günlerde açıklanacağını bildirdi.
Anadolu Ajansı
Ne olmuş ki?
Bursaya hemen alsınlar 40 bin full çeker stad.Eskişehirspor taraftarı istemiyor diyenler var, güvenlik gerekçesiyle diyenler var. Yani herkes birşey diyor.
Bursaya hemen alsınlar 40 bin full çeker stad.