İstiklal Caddesi'ndeki nostaljik tramvaylardan ilham alınarak özel olarak tasarlanan elektrikli ve klimalı tramvaylar, trafiğe kapalı alanda hizmet verecek. Çevreci özellikleriyle dikkat çeken bu tramvaylar, sessiz çalışması ve sıfır emisyonlu yapısıyla kent ulaşımına modern ve estetik bir soluk kazandıracak.
Adamlarda vizyon denen bişey yokki vizyonsuz kişilerin şehirleri ne hale soktuklarını ve paraları nasıl çöpe attıklarını dehşetle seyrediyoruz gerçekten yazık günah.Yakın gelecekte bu ve buna benzer tüm projelerin çöp olduğunu hep beraber göreceğiz. Kaynaklar nasıl çöpe atılır adlı çalışma izliyoruz belediyelerinden.
Bursa'nın elinde kullanılmayan tramvaylar mevcut, değerlendirilebilirBunun aynısı keşke Mudanya güzelyalı (ido-köfteci yusuf önüne kadar )hattına sahil kısmına koysalar enfes bir görsel katardılar.Şanlıurfa bundan vazgeçerse Mudanya belediyesi hemen alsın elinden...
hadi ya var mı geçekten neden böyle bir şeyi hızlıca denemiyorlarBursa'nın elinde kullanılmayan tramvaylar mevcut, değerlendirilebilir
Kültürpark içinde bulunan T1 deposunun arkasında, ama yok üzerinden de görünüyor bu arada. T3 hattında kullanılan ve Almanya'dan ikinci el tramvaylar yıllardır orada yatmakta. Mesela bu da bizim kamu kaynağı israfımız.hadi ya var mı geçekten neden böyle bir şeyi hızlıca denemiyorlar
En azından ben olsam denerim ya nasıl duruyor nasıl işliyor gerçekten estetik katıyor mu diye bakardım
Şehirlerin görsel imajıda çok önemli aslında
bu yazdıgını Mudanya belediyesine atıcam dedigini bakalım ne diyeceklerKültürpark içinde bulunan T1 deposunun arkasında, ama yok üzerinden de görünüyor bu arada. T3 hattında kullanılan ve Almanya'dan ikinci el tramvaylar yıllardır orada yatmakta. Mesela bu da bizim kamu kaynağı israfımız.
Büyük ihtimalle olumsuz dönüş alırsınız, hatta bu ulaşım planlaması büyükşehirin görevi biz karışmayız diyebilirlerbu yazdıgını Mudanya belediyesine atıcam dedigini bakalım ne diyecekler
Bende öyle düşünüyorum lakin ama belki elindeki degerlendir bari ben talipim diyebilir miBüyük ihtimalle olumsuz dönüş alırsınız, hatta bu ulaşım planlaması büyükşehirin görevi biz karışmayız diyebilirler
Böyle bir vizyon sahibi olduklarını düşünmüyorumBende öyle düşünüyorum lakin ama belki elindeki degerlendir bari ben talipim diyebilir mi
Baskı yapar mı
Sonuçta Mudanya Belediyesi parası yok ama belki vizyon katar duruma
yoksa belediye gerçekten elde tutulur bir şey yapmamış oluyor bu zamana kadar belki buna sarılır