5G - 5. Nesil Mobil Telekomünikasyon Hizmeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah en iyisini nasip etsin

Herkese nasip etsin abi. Kendi telefonumla şu an 4. yılım maşaallahı var gittiği yere kadar kullanacağım ondan sonrasına bakarız. Hem milli servet hem israf hem masraf o yüzden sahip olduğunun kıymetini bilip iyi kullanmak lazım.

Samsung Galaxy M22 var bende fiyat/performans bir model çok memnunum. Önceden de Samsung'çuyum şu an da Samsung'çuyum, aksi bir durum olmazsa sonraki telefonum da Samsung olur.

Aferin doğru yoldasın A serisine geçersin inşallah A 57 modeli tanıtıldı gayet güzel bir makina

Abi ilk kez bir konuda sana muhalefet değilim aynı fikirdeyiz çok şaşırdım 😁

İlk telefonum S3 Mini'den beri Samsung'çuyum şükür. Arada bir iki başka marka kullansam da yol yine Samsung'a çıktı. Nasip bakalım bir şu M22 ömrünü tamamlasın da... Yalnız M22'yi almadan bir süre daha bekleseydim 5G destekleyen M23'ü alabilecektim nasip değilmiş.

10 - 11 tane operatör nedir abi? Avrupa ülkelerinin her birinde hep 3-4 adet operatör var. Sanal operarör sayısı artmalı ve engellenen Netgsm tarzı (türünün tek örneğiydi) tam sanal operatörler de olmalı orası ayrı tabii.
AB Komşularımıza bakalım; ~10 milyon nüfusu olan Yunanistan 3 operatör, ~7 milyon nüfuslu Bulgaristan'da 3 operatör var.

Bizde 3 operatör var ikisinin ortağı devlet. 80 milyon ülkede saçmalık. Ortada rekabet denilen bir durum yok.

Dediğin gibi Netgsm gibi firmalarında önü açılması lazım ama devletin kendi ortağı olan firma bu firmaya ilk kazık atan oldu.

Bizim insanımız kronik kararsız 7-8 operatör olsa kendini keserdi

TT altyapısı yerine başka altyapılar yine teşvik edilmeli, 4’e çıkmalı sayı
Çekim kalitesi güzel olanlar arasında en uygun fiyatı tercih edeceksin.

Mesela ben Turkcell ve Türk Telekom arasında mekik dokuyacağım. Çünkü Vodafone evimde düzgün çekmiyor.

Çekim kalitesi güzel olanlar arasında en uygun fiyatı tercih edeceksin.

Mesela ben Turkcell ve Türk Telekom arasında mekik dokuyacağım. Çünkü Vodafone evimde düzgün çekmiyor.

Sürekli yeni müşteri muhabbetine numara taşımaya teşvik etmek yerine elindeki müşteriyi tutmaya yönelik strateji uygulasalar daha iyi.

Yurtdışında operatörler kalma sözüne ve eski müşterilere telefon veriyor bizimkiler babayı

Sürekli yeni müşteri muhabbetine numara taşımaya teşvik etmek yerine elindeki müşteriyi tutmaya yönelik strateji uygulasalar daha iyi.

Yurtdışında operatörler kalma sözüne ve eski müşterilere telefon veriyor bizimkiler babayı
Bu duruma devlet müdahale etmesi gerekir. Boşu boşuna yıl içinde gereksiz sim kartı değişikliği oluyor, ekonomiye zarar

Babam türkseli ilk yıllarından beri kullanıyor doğum günü kutlamamtan başka bir şey yapmıorlar

Geri