Bi farkı yokki sadece film seyredersen yada yüksek gb lı bir dosya indirirsen fark edersin öbürtürlü sayfa yüklemelerde hiçbir fark yokBenımm telefonda 5G yok daha bakamadık yani nasıl bir hızı var iyimi kötümü diye![]()
4.5G tünellerde ve kapalı alanlarda 5G ye göre çok daha iyi çekiyor sanırım herkes 5G ye yüklenince 4.5G rahatladı![]()
Buna katılmakla beraber şehir merkezlerinde temiz ve yenilenmiş şekilde bir kaç adetten fazla olmayacak şekilde bırakılmalılar ne kadar çok olurlarsa o kadar bakımsız ve sıkıntılı oluyorlar.Türk Telekom da bu tip sembol olabilecek estetikte ankesörlü telefonları barındırmalı. Acil durumlarda çok işe yarar bu cihazlar.
Belediyeye yazdım telekom ilgisiz davrandığı için onlar yerinden söküp toplu halde merkez de bir yerlere koyacaklar temizleyip ama bunu normal de belediyenin görevi değil telekomun olması lazım.Sizde kaç tane gördüysenin gördüğünüz yerleri adresiyle ihbar edin ilçe belediyeleri yardım ediyorBuna katılmakla beraber şehir merkezlerinde temiz ve yenilenmiş şekilde bir kaç adetten fazla olmayacak şekilde bırakılmalılar ne kadar çok olurlarsa o kadar bakımsız ve sıkıntılı oluyorlar.
Sökülmesi telekomun işi neden ilgilenmiyorlar ilgi bitince para kazanamayınca öyle bırakmışlar gerçekten yazık.Belediyeye yazdım telekom ilgisiz davrandığı için onlar yerinden söküp toplu halde merkez de bir yerlere koyacaklar temizleyip ama bunu normal de belediyenin görevi değil telekomun olması lazım.Sizde kaç tane gördüysenin gördüğünüz yerleri adresiyle ihbar edin ilçe belediyeleri yardım ediyor
Bu ankesörlülerde 112’yi kısa bir müddetliğine aramak ücretsiz zaten diye biliyorum. Tabi çalışanını bulursanızihtiyaç halinde kullanılabilmesi için ilk 1 dakikalık görüşme ücretsiz olsun
Bu ankesörlülerde 112’yi kısa bir müddetliğine aramak ücretsiz zaten diye biliyorum. Tabi çalışanını bulursanız