Trump long açmışTrumpın gece çin kararı sonrası 2 gün düşen altın tekrar çıkışa geçti gelecek hafta altında büyük çıkış bekleniyor bu hafta altın alanlar kar yapacak.
Baktı altın düşecek verdi ayarı piyasaları karıştırdı.Trump long açmış![]()
Suriye'de işler bir şekilde yoluna girdi. Yakında Filistin sorunu da çözülecek ve akabinde Ukrayna-Rusya gerginliği de bitecek. Artık Dünya gündemi Çin'e kayacak. ABD yakında Doğu Türkistan'da yapılanlar için baskı yaratırsa hiç şaşırmam. Çin'in batısında Doğu Türkistan, güneyde Tayvan ile birlikte Dünya'nın yeni savaş merkezi olacak. Bu da haliyle altının daha hızlı yükselmesi demek. Bence şuan bu durum fiyatlanıyor.Altın yıl sonuna kadar rekorlarla devam edecek.Şuan dünya genelinde tek yatırım aracı oldu.
Zaten çin yaptırımı öncesi düşüşe geçmişti ons altın ve gram altın çine getirilen ek vergiler sonrası uçtu gidiyor çinle ilgili trumpın her sözü altının ateşini dahada yükseltecek.Suriye'de işler bir şekilde yoluna girdi. Yakında Filistin sorunu da çözülecek ve akabinde Ukrayna-Rusya gerginliği de bitecek. Artık Dünya gündemi Çin'e kayacak. ABD yakında Doğu Türkistan'da yapılanlar için baskı yaratırsa hiç şaşırmam. Çin'in batısında Doğu Türkistan, güneyde Tayvan ile birlikte Dünya'nın yeni savaş merkezi olacak. Bu da haliyle altının daha hızlı yükselmesi demek. Bence şuan bu durum fiyatlanıyor.
%5 düştü ons altın ben normal görüyorum ama tekrar alımlar olacak ve çıkişa geçecekAltın fena çakılıyor.
Ons altın trumpın açıklamalarından sonra düştü şuan toparlanmaya çalışıyor bence panik satışları çok oldu gereksiz yere bi kaç güne toparlayacaktır.Altın düşmeye devam ediyor. Anlaşılan birileri köpük yaptı. Sonrasında parayı cebe indirdi. En azından belli bir süre altın bu seviyelerde devam eder.
Ekstrem bir durum olmazsa altın bir süre bu seviyelerde kalır. Birkaç güne toparlayacağını sanmıyorum.Ons altın trumpın açıklamalarından sonra düştü şuan toparlanmaya çalışıyor bence panik satışları çok oldu gereksiz yere bi kaç güne toparlayacaktır.
Kalmaz 1 hafta içerisinde tekrar çıkışa geçecektir.Yüksek miktarlarda altın sattığı söylenen şirketler var bu yine karı almak için yapılan bir olay ons altın tekrar 4200 dolar seviyelerine gelecek bi kaç güne.Ekstrem bir durum olmazsa altın bir süre bu seviyelerde kalır. Birkaç güne toparlayacağını sanmıyorum.
Altını Trump açıklamaları yükseltti ve yine aynı nedenlerle düşüyor. Adam bir long açıyor, bir short açıyorAltın düşmeye devam ediyor. Anlaşılan birileri köpük yaptı. Sonrasında parayı cebe indirdi. En azından belli bir süre altın bu seviyelerde devam eder.
Şirketleri alıyor şimdi ons 50 dolar yukarı çıktı bianda yine akşam bence çıkacak ons altını adamın ağzından çıkacak 2 kelime kontrol ediyor.Altını Trump açıklamaları yükseltti ve yine aynı nedenlerle düşüyor. Adam bir long açıyor, bir short açıyor
1 hafta sonra da altın fiyatlarının aynı kalacağını düşünüyorum.Kalmaz 1 hafta içerisinde tekrar çıkışa geçecektir.Yüksek miktarlarda altın sattığı söylenen şirketler var bu yine karı almak için yapılan bir olay ons altın tekrar 4200 dolar seviyelerine gelecek bi kaç güne.
Yatay değil bugün düştü dün çıktı şuan çalkantılı bir geçiş süreci var anlık olarak düşüp çıkabiliyor ons altın ve gram altın.Tahmin ettiğim gibi altın yatay şekilde seyrini sürdürüyor.
Yükselip düşüyor. Ortalama aynı seviyelerde kalıyor. Belli bir süre böyle devam eder.Yatay değil bugün düştü dün çıktı şuan çalkantılı bir geçiş süreci var anlık olarak düşüp çıkabiliyor ons altın ve gram altın.