Longçu Efe abinizi kızdırmayın
Longçu Efe abinizi kızdırmayın
Ne söylüyorsan tersi çıkıyor efe. Demek ki altın düşmeye devam edecek.Altın bu aralar 5.750 tl seviyelerinde dolaşıp duruyor ayın ortasından sonra bir çıkış bekliyorum yıl sonu 6 bin tl görülüp sonraki 3 ay artışın devam edeceği yönünde bilgiler geliyor bekleyip göreceğiz.
Niye ters çıksın 6 bini geçecek işte ay sonu zaten tahmin 6 bin ila 6500 düNe söylüyorsan tersi çıkıyor efe. Demek ki altın düşmeye devam edecek.![]()
Ben bu seviyelerde kalır diyorum. Belki de düşer.6100 diyorum 1 ocak fiyatını @Salih sen nediyorsun?![]()
5700 diyorsun bakalım neler olacak bende merak ettim şimdiBen bu seviyelerde kalır diyorum. Belki de düşer.
O değilde gümüşü kaçırdın, en çok o artmış yılbaşından bu yana5700 diyorsun bakalım neler olacak bende merak ettim şimdi![]()
Öyle ama riskli şuan gümüş çok şişti patlarsa şaşırmamO değilde gümüşü kaçırdın, en çok o artmış yılbaşından bu yana
Erken seviniyorsun efe.Altın 5900 e dayandı @Salih![]()
Çıkarken ben sevineyim düşerken senErken seviniyorsun efe.
Altın yükseldi demek için birkaç hafta beklemek gerek stabil kaldıysa yükseldi demektir. Şu anda dalgalı bir durum var.Altın 6 bin seviyesine dayandı @Salih bu çıkışın bir düşüşü olur.
Gece çıkar yine saar 3 ten sonraGördün mü efe altın tekrar eski seviyesine indi. Altın 150 lira birden düştü. Altın yükseldi diye erken sevinme.
Evet yine @Salih bey haklı çıktıGördün mü efe altın tekrar eski seviyesine indi. Altın 150 lira birden düştü. Altın yükseldi diye erken sevinme.
Bu işi biliyorsun ustaGördün mü efe altın tekrar eski seviyesine indi. Altın 150 lira birden düştü. Altın yükseldi diye erken sevinme.
5870 e çıktı yine şimdide ben haklıyımEvet yine @Salih bey haklı çıktı
5870 e çıktı yine şimdide ben haklıyım![]()
Aynen öyle yarışma başlasın
İki ay önce efe altının 7500 lira olacağını söylemişti. Ben bu seviyelerde kalacağını söylemiştim. Belki 6000'i bulur demiştim. Bundan sonraki 2-3 ayda da olağanüstü bir durum, savaş durumu olmazsa ben altında agresif bir yükselme beklemiyorum. Mart-Nisanda da yine bu civarlarda kalır.Aynen öyle yarışma başlasın![]()