Altın değil Altın s1 e bak senAltın iki ay önce de 5900 bandını geçmişti. Altın iki ayda sadece verdiğini geri aldı. Altın aynı yerlerde dolanıp duruyor.
Altın değil Altın s1 e bak senAltın iki ay önce de 5900 bandını geçmişti. Altın iki ayda sadece verdiğini geri aldı. Altın aynı yerlerde dolanıp duruyor.
Ben altını takip ediyorum.Altın değil Altın s1 e bak sen![]()
%5 tavan muhabbeti olmasa herhalde 100₺ görecektiAltın S1 tarihi rekoru kırarak 98.28 tl seviyesine geldi @mustafag iyisin![]()
Evt ama geri çekildi yarın 88-87 aralığına iner.%5 tavan muhabbeti olmasa herhalde 100₺ görecekti
Atın S1 gelecek yıl sonu 160 ila 180 tl arasında olacaktır.Gram altında en az 12-13 bin tl civrlarına çıkacak bu kaçınılmaz.haftalıkta üsteki mavi yön yukarı diyor altını satmak isteyen satmasın
Adam 2026 yıl sonu hedef fiyat veriyor, koşun ahaliAtın S1 gelecek yıl sonu 160 ila 180 tl arasında olacaktır.Gram altında en az 12-13 bin tl civrlarına çıkacak bu kaçınılmaz.
altını takip etmek isteyenler mutlaka grafik takip etmeliAtın S1 gelecek yıl sonu 160 ila 180 tl arasında olacaktır.Gram altında en az 12-13 bin tl civrlarına çıkacak bu kaçınılmaz.
Şuan 101,50₺ seviyelerinden işlem görüyor. Yani altının gramı 10.150₺ sertifikaya göre. Piyasaya göre makas farkı çok açılıyor. Müdahale gelir mi bilmem
Devletin hissesenedi heralde bişey olmaz ama az bişey geri çekilme bekliyorum 90 tl civarına doğru.Şuan 101,50₺ seviyelerinden işlem görüyor. Yani altının gramı 10.150₺ sertifikaya göre. Piyasaya göre makas farkı çok açılıyor. Müdahale gelir mi bilmem
Darphane arz yaparsa fiyat düşebilirDevletin hissesenedi heralde bişey olmaz ama az bişey geri çekilme bekliyorum 90 tl civarına doğru.