Altın S1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
haftalıkta üsteki mavi yön yukarı diyor altını satmak isteyen satmasın

Ekran Resmi 2025-12-23 21.56.11.webp

Şuan 101,50₺ seviyelerinden işlem görüyor. Yani altının gramı 10.150₺ sertifikaya göre. Piyasaya göre makas farkı çok açılıyor. Müdahale gelir mi bilmem
Devletin hissesenedi heralde bişey olmaz ama az bişey geri çekilme bekliyorum 90 tl civarına doğru.

Burada Altın S1 sayfasını açan arkadaşa sitem etmek istiyorum.Sen bana tavsiye de bulundun ama ben yine de gittim fiziki altın aldım.Şimdi düşünüyorum da iyi ki almışım
Sertifikalıya sordum soruşturdum bulaşmayın diyenler oldu al diyenler oldu.Yine de almadım

Burada Altın S1 sayfasını açan arkadaşa sitem etmek istiyorum.Sen bana tavsiye de bulundun ama ben yine de gittim fiziki altın aldım.Şimdi düşünüyorum da iyi ki almışım
Sertifikalıya sordum soruşturdum bulaşmayın diyenler oldu al diyenler oldu.Yine de almadım

Dün Altın S1'in çakıldığını, fiziki altının yükseldiğini görmüştüm bundan kaynaklı mı?

Dün Altın S1'in çakıldığını, fiziki altının yükseldiğini görmüştüm bundan kaynaklı mı?
Makas çok açildigi icin düşmesi normal çıkarken herkesin sesi çikmıyor ki %250 kazandıran bir kağıt bu ayrıca burasi başlık sadece yatırım tavsiyeside kimseye vermiyoruz sadece konuşuyoruz.

Makas çok açildigi icin düşmesi normal çıkarken herkesin sesi çikmıyor ki %250 kazandıran bir kağıt bu ayrıca burasi başlık sadece yatırım tavsiyeside kimseye vermiyoruz sadece konuşuyoruz.

Orası öyle abi birkaç haftadır ardı ardına yükselişi burada Salih'le konuşuyordunuz zaten. Longçu Efe Shortçu Salih diye bir tanım da yapılmıştı Mustafa abi tarafından.

Ben de dün tanıdığım bir yatırım danışmanının paylaşımından gördüğüm için söyledim yoksa zaten yatırım tavsiyesi vermediğin ortada.

Geri