sezgin_ist
WT Yönetici
@sezgin_ist nedir bu ihale bir bilgi varmı ?
İptal edilen ihale yeniden yapılacak.
@sezgin_ist nedir bu ihale bir bilgi varmı ?
Hayırlı olsun hattaki bir çok 18 metre otobüs normal hatlara verilip metrobüs hattı asıl sahiplerine bırakılır.İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel (İETT) İşletmeleri Genel Müdürlüğü 08 Temmuz 2026 tarihinde tekliflerini topladığı, "100 Adet Yüksek Kapasiteli Çift Körüklü Dizel Yakıtlı Otobüs Alımı (25 Metre)" ihalesini sonuçlandırdı.
Akia'ya binmiş ama kapı numarası söylemedi herhalde bakmadı![]()
Akia,capacity,otokar 22 m akia iyi bayaHangi aracı kullandın @Efe16
Akia,capacity,otokar 22 m akia iyi baya
Akia,capacity,otokar 22 m akia iyi baya
Güzelmiş herkes laf ediyor ama baya hızlı ve çok fazla araç var hatta burda tek yapılması gereken katener hattı çekip Atr pantograflı araçları hatta vermek o zaman sorun kalmazHepsini denemişsin.![]()
Güzelmiş herkes laf ediyor ama baya hızlı ve çok fazla araç var hatta burda tek yapılması gereken katener hattı çekip Atr pantograflı araçları hatta vermek o zaman sorun kalmaz
Yeni araç alımlarından yola çıkarak sanırım yönetim metrobüs hattını elektrikliye çevirme yönünde pek niyetinde değiller heralde. Bu sadece benim tahminim ama zaman ne gösterecek bakalım.
Yeni Akia'lar 4-5 yıla eskiyince bence agt metro veya elektrikli bi sisteme geçilecek benceYeni araç alımlarından yola çıkarak sanırım yönetim metrobüs hattını elektrikliye çevirme yönünde pek niyetinde değiller heralde. Bu sadece benim tahminim ama zaman ne gösterecek bakalım.
Yeni Akia'lar 4-5 yıla eskiyince bence agt metro veya elektrikli bi sisteme geçilecek bence
Petrol hem çok pahalı hem de aşırı egzoz dumanı çıkıyor kirli bi sistem