Bursa Özel Halk Otobüsleri 🚌

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu arada mecliste Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz şov yapmaya başlamış. Çok sevimsiz olmaya başladı gözümde. Bir de demiş ki: "Geçmişte ulaşım esnafı parasını tıkır tıkır alıyordu. Bir gün gecikse eleştiri olurdu ama öyle bir durum yaşanmazdı. Bugün ise günlerdir alamadıkları paralar var. Bununla ilgili haklı bir isyan var. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin buna kulak vermesi gerekiyor”

Burulaş bu duruma son iki yılda mı geldi?

Acaba bu konuda kartlı sistemde faaliyet gösteren Görükle, Çirişhane, Ertuğrulgazi ve Polis Okulu minibüslerini temsilen Bursa Minibüsçüler Odası'nın, Gürsu minibüslerini temsilen Gürsu Minibüsçüler Odası'nın, Kestel minibüslerini temsilen Kestel Şoförler Odası'nın tutumu veya herhangi bir tepkisi olacak mı?

Acaba bu konuda kartlı sistemde faaliyet gösteren Görükle, Çirişhane, Ertuğrulgazi ve Polis Okulu minibüslerini temsilen Bursa Minibüsçüler Odası'nın, Gürsu minibüslerini temsilen Gürsu Minibüsçüler Odası'nın, Kestel minibüslerini temsilen Kestel Şoförler Odası'nın tutumu veya herhangi bir tepkisi olacak mı?
Benimde en merak ettiğim konu

Ben bu zamana kadar sözleşmelilerden hiç bir zaman bir eleştiri duymadım hep batı öhoda bir sorun var nedense bu işi oturup konuşup gerekirse minibüs dönüşümü yapılmalı ve burulaş şuanki hatlara girmeli.

Benimde en merak ettiğim konu

Bakarsan plaka aynı plaka ama kafa aynı kafa değil.

Ben bu zamana kadar sözleşmelilerden hiç bir zaman bir eleştiri duymadım hep batı öhoda bir sorun var nedense bu işi oturup konuşup gerekirse minibüs dönüşümü yapılmalı ve burulaş şuanki hatlara girmeli.

Abi minibüs dönüşümü diyerek başımıza iş çıkarma bari servise dönsünler 😂

Kesinlikle az binmedim bunlara incirlide otururken itfayenin oraya annemin halasına giderdik.Dönerkende gece yine dolmuşla dönerdik otobüs falan yoktu.

Bak dolmuşları ne güzel anıyoruz ama yıllar sonra sarı Jest'leri o kadar iyi anacak mıyız şaibeli.

1773598514760.webp

Yapay zekaya yaptırdığım BYD Seal U DMİ çalışan Etibank dolmuşu @mustafag seversin abi

Jest kadar kötü bir model olamaz bak centro için aynı şeyi söylemem ama oda çok pahalı elektiriklisi harika mesela.

Otokar'ın fiyat politikasını elden geçirmesi lazım o paralara otobüs minibüs olmaz. Tamam ihaleli satışlarda iyi fiyat kırıyor ama bireysel alımlarda da tercih edilebilir fiyatları olmalı.

Özel Halk Otobüsü camiasının değişmeyen gözbebeği Güleryüz'ün hâlâ şu mikrobüs tarzı ve 8 metre araç çıkarmamasını anlamıyorım ya.

Geri