Büyük ihtimalle darboğazda olabilirlerBunları biz düşünüyoruzda güleryüz markası neden düşünmüyor acaba onu merak ediyorum.
Büyük ihtimalle darboğazda olabilirlerBunları biz düşünüyoruzda güleryüz markası neden düşünmüyor acaba onu merak ediyorum.
AKIA'nın Mercedes Atego motorlu Ultra LE 8 modeli mevcut. Cobra'da bunun karşısına kendi aracını çıkarırsa muhteşem olacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 36075
Onlarda batıyorsa vay halimizeBüyük ihtimalle darboğazda olabilirler
Dayanamıyo ki ilk duraktan kalktıktan sonra diğer duraklarda yolcu alamıyorlar arkadan geleni bekliyor yolcu aynı sayıda 8 metrelik araçlara geçmeliler artık ancak deva olur.Dün akşam 22:20'de B16/A hattına bindim vadilatörde günlük yolcu 493 yazıyordu. Üstelik malumunuz bu hafta okullar tatil. Bu hat için bu Jest'ler iyi dayanıyor.
Dün akşam 22:20'de B16/A hattına bindim vadilatörde günlük yolcu 493 yazıyordu. Üstelik malumunuz bu hafta okullar tatil. Bu hat için bu Jest'ler iyi dayanıyor.
Sabah yoğun saatte 4-5 dakika frekansında çalışıyorlar, tahminen 10-12 araç vardır hiç bakmadımToplam kaç araç çalışıyor? Doğuda da 10 araçla işletilen 27A'da her bir araç günde 500-600 civarı yolcu taşıyor.
Sabah yoğun saatte 4-5 dakika frekansında çalışıyorlar, tahminen 10-12 araç vardır hiç bakmadım
Bak bu önerini BOİ zamanında sabahları ve akşamları uygulanıyordu mesela.İstasyonda araç doluyor ya 35G'de aslında bazı araçlar istasyondan kalkacak bazıları kütüphanenin önünden kalkacak bazıları da güzergahın devamından. Böyle aradaki yolcular da toplanabilir (kötünün iyisi bir çözüm)
Bak bu önerini BOİ zamanında sabahları ve akşamları uygulanıyordu mesela.
B16/A hattında da sabah çizelgede görünmeyen ama fiiliyatta olan 07:45te ve 08:00da Yunuseli TOKİ önünden kalkan ve Bağlarbaşı'nın merkezine uğramadan direkt Adalet'e giden 12 metrelik iki otobüs hareket ediyor.
Bursa'da bugünden 10-15 yıl önce yüzlerce taksi dolmuş vardı şuan 50 tane filan kalmıştır. Çarşıda arabadan cok dolmuş vardı her semte dolmuş gidiyordu zaten
S2 de hergün akşam saatlerinde Ankara yolundaki duraklardan pik seferler yapılıyorMadem otobüs hatlarında minibüs işleyecek o zaman otobüs gibi her aracı ilk duraktan kaldırıp dolaştırmanın mantığı yok. B16A'yı bilmediğim için bir şey diyemem o yüzden 35G üzerinden örnek vereyim.
İstasyonda araç doluyor ya 35G'de aslında bazı araçlar istasyondan kalkacak bazıları kütüphanenin önünden kalkacak bazıları da güzergahın devamından. Böyle aradaki yolcular da toplanabilir (kötünün iyisi bir çözüm)