1. etaptan 2.etaba avm ye bağlantı yok üst taraftan oranın nasıl yapılacağı ile ilgili bir görsel yok 2.bir avm mi olacak yoksa sadece üstü dükkan mı olacak onu bilmiyoruz.Üst taraftan da bağlayabilirler. Projede üst taraftan binalara geçişler var.
Aslında çok bir şey kalmamışSanırım 4 kat kaldı. @mustafag
2 etapta AVM'nin devamı yapılacak diye biliyorum.1. etaptan 2.etaba avm ye bağlantı yok üst taraftan oranın nasıl yapılacağı ile ilgili bir görsel yok 2.bir avm mi olacak yoksa sadece üstü dükkan mı olacak onu bilmiyoruz.
1.etapta şuan 2.ve3.kule inşaatlarına başladılar burda bir yol almadan 2.etaba geçmezler tahminimce yıl sonu daha net konuşabiliriz gidişata göre benim tahminim 2026 sonuna kadar 1.etabın kaba inşaatını bitirecekler.2.etabında bir bölümüne başlarlar zaman içinde.2.etapın aksamaması lazım çünkü orada da bağımsız bölümlerin çok büyük bir kısmı satıldı
Alakasız 2 proje benceProje sitesinin video bölümüne baktım, videonun 1:07 saniyesinde 1 ve 2 etap net gözüküyor
Hangi konseptte olacağına bağlı.2. etapta AVM'nin devamı yapılması lazım Ahmet Atış Babylon'daki AVM'nin Türkiye'nin 5. büyük AVM'si olacağını söylemişti.
115 bin m2 olacaksa 2.etapla alt taraftan birleşecek demektir onun olması için bir kaç yıl beklenmesi lazım.Babylona yapılacak AVM'nin büyüklüğü 115 bin metrekare alana sahip. Downtown'un 1,5 katı. Bursa'nın en büyük AVM'si olacak.
Normalde projenin bu yıl sonu bitmesi gerekiyordu. Zamanında bitirebilselerdi güzel olurdu.115 bin m2 olacaksa 2.etapla alt taraftan birleşecek demektir onun olması için bir kaç yıl beklenmesi lazım.
2028 iyi bir hedefNormalde projenin bu yıl sonu bitmesi gerekiyordu. Zamanında bitirebilselerdi güzel olurdu.
Yine buna da şükür en azından çalışmalar yeniden başladı. Hızla inşaat devam ediyor.2028 iyi bir hedef
Bu projenin bursaya büyük kazançları olacak.İnşallah 2028 e kadar komple biter.Yine buna da şükür en azından çalışmalar yeniden başladı. Hızla inşaat devam ediyor.
Gerçi erken ama AVM'nin marka karmasını merak ediyorum. Umarım bursada olmayan kaliteli markalar olur. Projenin yeri çok güzel. Otel bölümü de kaliteli bir otel markasına verirler. Downtown'ın otel bölümü de hâlâ boş.Bu projenin bursaya büyük kazançları olacak.İnşallah 2028 e kadar komple biter.
Söylediklerinize katılıyorum. Bu konuda hem Bursa halkında hem de yerli müteahhitlerinde sorun var. 3,5 milyon nüfuslu şehirde 10 katlı binaya bile çok yüksek gözüyle bakanlar var. Yüksek katlı bina hayranı değilim ama Bursa büyüklüğünde olan her şehirde gökdelenler, yüksek binalar ister istemez var. Bursa’da 30 katlı bir proje açıklansın, bir sürü laf eden olur. Öztimurlar Inşaat’ın Odunluk’taki ofis projesini, Bursalı bir köşe yazarı Odunluk’a 19’ar katlı ikiz gökdelen projesi geliyor diye ele aldı. 19 katlı binaya adam gökdelen gözüyle bakıyor.Bölge yb yapı ile canlandı ve Babylon projesi ile level atlamıştı tabi inşaatın durması ruhsat izinleri felan bu bölgede gecikmeler yaşandı ama bölgenin potansiyeli Özlüce ile 23nisan ataevler arasında yer alması ve yandaki parsellerin düzenlenmesi yeni bir silüet kazandıracak tek sorun İzmir’deki gibi inşaat firmalarının önü açık değil buradaki yerel basın ve siyaset Bursa’da gökdelen karma proje ve benzeri projelerde gereken emsaller yerine normal toplu konut emsallerini örnek göstererek çoğu projenin önü kapanıyor Bursa’nın avantajı şehir içinde arsa bulma sorunu Yok ama imar emsal ve izin sorunu var evet her yere gökdelen her yere yüksek yogunluklu inşaat yapılmaz ama bir yerde önü açılması lazım . İzmir Ankara en iyi karma projelerle gelişirken Bursa yerinde sayar
Ekli dosyayı görüntüle 19269
Babylonda işler devam ediyor heralde iyiye gidiyor bir uzatma yapılmış.Atış Yapı’nın 3 aylık konkordato süreci dolmuştu, mahkeme konkordato sürecini 2 ay daha uzatmış. Bakalım Atış Yapı kurtarabilecek mi?
Evet devam ediyor.Katlar çıkılıyor.Efe çalışmalar de devam ediyor mu. Şu anda son durum nedir.