Yaza yine yoğunluk olurÇarşıbaşı 2 şubesi (yeni açılan) bölgeye epey nefes aldırdı. O kuyruklar kalmadı.
Yaza yine yoğunluk olurÇarşıbaşı 2 şubesi (yeni açılan) bölgeye epey nefes aldırdı. O kuyruklar kalmadı.
Kaç papel patron?Mudanya B cafe bugün yine yoğundu sıcak çikolatada güzel tavsiye ederim.
70 tl sıcak çikolataKaç papel patron?
Bedavadan biraz pahalı70 tl sıcak çikolata
Gorükleye açar burfaş yer bulsun bence düsünüyorlardır.
Döner sermayeye para lazımUludağ Üniversitesi ve Bursa Teknik Üniversitesi rektörlükleri de siyasi ve ticari kaygı gütmeden Burfaş'a gerek B Kafe gerekse Kent Lokantası hizmeti için izin vermeli. Uludağ Üniversitesi Kampüsü'nde Burfaş tırında görevli personelle konuştuğumda rektörlüğün Burfaş'a, özel kafeteryalar olduğu gerekçesiyle izin vermediğini öğrenmiştim. Devletin üniversitesi, belediyenin kafeteryasını barındırmalı.
Bence bundan sonraki halk lokantası görükleye açılır.Batı bölgesinde yok en iyi yerde görükleMuhakkak. Görükle Spor Parkı içerisinde Nilbel'in bir kafeteryası var aslında anlaşıp Burfaş oraya yerleşse daha çok iş yapar. Boşalan bir kafenin yerine açmaktansa böyle/buna benzer kamusal bir alanın içerisinde faaliyet göstermesi daha iyi olur.
Videodan alıntıladığım görüntüye göre Yiğitlerdeki B Kafe Kent Lokantasının yanındaki blokun altına açılacak:
Ekli dosyayı görüntüle 29232
İyi görmüşsün berktuğ gerçekten iyi iş çıkarıyor belediye bi tanede aynı konsept görükleye açsalar izin günleri gidip yesek.Videodan alıntıladığım görüntüye göre Yiğitlerdeki B Kafe Kent Lokantasının yanındaki blokun altına açılacak:
Yaşıyorsun bu hayatı @Emirhan SevdalıBu arada Burfaş Japonya'daki yemek otomatları gibi acaba gıda güvenliğine uygun olacak şekilde belirli yemekleri satan otomatlar, kahve/sıcak içecek otomatları vs. kursa nasıl olur? Bir de catering hizmeti almak isteyenlere uygun catering hizmeti verse...
Yaşıyorsun bu hayatı @Emirhan![]()
Karıştırıyorum bazen geçende sana yazacağıma ona yazmışım abi ne diyorsun valla anlamıyorum diyor çocukAbi İzmirli Emirhan'ı etiketlemişsin şimdi fark ettim ben değilim o
Burfaş böyle bir şey yapıp sağa sola gitse, gezici B Kafe hizmeti sunsa ne güzel olurdu.
Hatta benden bir öneri de böyle karavanlarla uğraşacaklarına belediye bünyesinde fazla bulunan Karsan Jestlerden bile güzel bir B kafe mini olur
Jestleri nerede kullanacağımızı buldukİşte budur@Efe16 abi de hak verecektir.
İnegöl Belediyesi mesela karavanlar ile GastroGezgin konseptini oluşturmuştu.Gezgin B Kafe veya Kent Lokantası neden olmasın ? Etkinliklerde vs. @Emirhan Sevdalı'nın da dediği gibi Jest tipi araçlar ile olabilir ve bu tarz Kafe Ve Kent Lokantası'nın ulaşamadğı konumlara getirilebilir ki köylerde falan olabilir.Balıkesir'deki On On Kafe mobil tır ve çeşit çeşit karavanlar ile gezici olarak hizmet veriyor. Herhangi bir festivalde orada bir On On mini bitiveriyor.
Hatta benden bir öneri de böyle karavanlarla uğraşacaklarına belediye bünyesinde fazla bulunan Karsan Jestlerden bile güzel bir B kafe mini olur.
Ekli dosyayı görüntüle 29361
Ekli dosyayı görüntüle 29358
Ekli dosyayı görüntüle 29359
Olabilir değişiklik olur.İstanbul'dan çıkma eski çift katlı otobüslerden alıp Burfaş B Kafe olarak işletilebilir mi sizce?
Olabilir değişiklik olur.