Bursa Burulaş'ın Güleryüz Cobra Double Decker Otobüsleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun süredir seferlerde gördüğümüz bursanın ilk çift katlı belediye otobüsü bugün resmi olarak filoya katıldı.80T hattında hizmet veriyor.

Uzun süredir seferlerde gördüğümüz bursanın ilk çift katlı belediye otobüsü bugün resmi olarak filoya katıldı.80T hattında hizmet veriyor.

Araç İETT sarısı İETT daması var BURULAŞ şeridi yok.
İnşallah kısa süre içerisinde şeridi eklerler. Sol cepheye büyükşehir belediyesi yazısı yazılmsa sorun olmaz ama renk olmadı bence

20250913_211800.webp

Bakın burada ne var 🗿

Burulaş'ın hatta çalıştırdığı çift katlının plakası neden durup dururken değişti diye düşünüyorduk. Muhtemelen plaka değil komple araç değişti ve biz bunu fark etmedik.

Ayrıca Burulaş'taki çift katlı (16 BOA 987 plakalı) Cobra birkaç gündür F1 hattında. 👍

Çift katlımız birkaç haftadır sadece adliye servislerinde çalışıyor, onun dışında Odunluk işletmede yatıyor. Acaba neden hattan çekildi, akıbeti ne olacak...

Çift katlımız birkaç haftadır sadece adliye servislerinde çalışıyor, onun dışında Odunluk işletmede yatıyor. Acaba neden hattan çekildi, akıbeti ne olacak...

Turist araçları haricinde çift katlı İstanbul dışındaki şehirlerde rantabl olmadı. Güleryüzle anlaşıp bunun yerine 2 tane GD 272 LF alınması daha mantıklı olur.

Turist araçları haricinde çift katlı İstanbul dışındaki şehirlerde rantabl olmadı. Güleryüzle anlaşıp bunun yerine 2 tane GD 272 LF alınması daha mantıklı olur.

Aslında 2U hattında çok iyiydi. Şehir içinde de bazı hatlarda değerlendirilmesi mümkündü. Çift katlı otobüsün bir hatta çalışması, yerine alınacak iki otobüsün çalışmasından daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Tabii çift katlı otobüslerin sayısı artarsa daha iyi olur.

Aslında 2U hattında çok iyiydi. Şehir içinde de bazı hatlarda değerlendirilmesi mümkündü. Çift katlı otobüsün bir hatta çalışması, yerine alınacak iki otobüsün çalışmasından daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Tabii çift katlı otobüslerin sayısı artarsa daha iyi olur.
Bursada zor maalesef onun yerine körüklü otobüs alınsa daha iyi olacak bi denediler tutmadı sanırım.

Çift katlının değerlendirilebileceği çok güzel bir hat buldum.

Birkaç tane daha alınıp 17D hattı tamamen çift katlıya dönüştürülse iyi olur.

17D güzergahı körüklü için aman aman uygun bir yer değil, mecburiyetten işletim yapılıyor. Çift katlı o bölge için daha uygun olacaktır.

Şu aracın potansiyeli sadece adliye servisinde çalıştırılarak harcanmamalı. Bir şekilde bir hatta değerlendirilmeli
Bu otobüsün değerlendirileceği en iyi hatlar 2/U ve H/1 bu hatlar çok yoğun ve uzun sefer süresi bazen 1 saati buluyor duruma göre o yüzden oturarak seyahat edilmeli çift katlı değerlerndirilecekse bu hatlara verilsin ki bi ara 2/u da güzelce çalışıyordu.

Bu otobüsün değerlendirileceği en iyi hatlar 2/U ve H/1 bu hatlar çok yoğun ve uzun sefer süresi bazen 1 saati buluyor duruma göre o yüzden oturarak seyahat edilmeli çift katlı değerlerndirilecekse bu hatlara verilsin ki bi ara 2/u da güzelce çalışıyordu.

Uyum açısından yapılacak ufak iyileştirmelerle güzergahı uygun tüm hatlarda çalıştırabilirsin.

72 koltuk az değil. İnsanlar insan gibi ulaşımı hak ediyor.

Bugün S2'ye binmem gerekti. Namazgah - Teleferik arası güzergahı dikkatli gözlemledim.

Çift katlı otobüsün S2 hattında değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Hatta daha fazla çift katlı alınıp S2 tamamen çift katlıya dönüştürülse iyi olur.

@hasanberat sen ne dersin?

Bugün S2'ye binmem gerekti. Namazgah - Teleferik arası güzergahı dikkatli gözlemledim.

Çift katlı otobüsün S2 hattında değerlendirilebileceğini düşünüyorum. Hatta daha fazla çift katlı alınıp S2 tamamen çift katlıya dönüştürülse iyi olur.

@hasanberat sen ne dersin?
Bana sorarsan gereksiz heyecan

2U'da sevilmişti aslında orada kalabilirdi iyi olurdu :D

Bu aracın potansiyelinin adliye servisine sabitlenerek ve hafta sonu çalıştırılmayarak öldürülmesi çok üzücü. Ve garip bir şekilde araca hala resmi plaka takılmadı.
Şehir içi yoğun hatta çalışması sorunlara yol açabilir. Mudanya gibi havalimanı gibi uzun hatlarda değerlendirilmesi daha makul diye düşünüyorum.

Geri