Bursa Burulaş Otobüs Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişimi, İptal Haberleri ve Yorumlar

Kimsenin " millet jestin tabelasını göremiyormuş aaa hemen ona özel üretimli araç alalım " diye düşündüğünü asla düşünmüyorum insanların kurumların özellerin işletmecilerin tek düşündüğü şey PARA kimsenin hizmet ile uğraştığı yok herkes günü kurtarmaya çalışıyor

Yönetici kesiminde uzun vadeli düşünen biri yok oyüzden herşey sallamasyon yapılıyor plan programlama yok varsa biri gelsin söylesin
Altına koyu puntolarla imzamı atarım.

Kimsenin " millet jestin tabelasını göremiyormuş aaa hemen ona özel üretimli araç alalım " diye düşündüğünü asla düşünmüyorum insanların kurumların özellerin işletmecilerin tek düşündüğü şey PARA kimsenin hizmet ile uğraştığı yok herkes günü kurtarmaya çalışıyor

Yönetici kesiminde uzun vadeli düşünen biri yok oyüzden herşey sallamasyon yapılıyor plan programlama yok varsa biri gelsin söylesin

Elektronik tabela olduğuna şükredelim biz kağıda hat numarasını yazıp cama da asabilirlerdi. Artık gerçekten sürdürülebilirliğin yerini maksimum kâr aldı. Yaş sınırı da olmasa acaba filolarda ne tür araçlar göreceğiz. Buna karşılık 30 TL'lik biniş ücreti çok üzücü. Daha ne denilebilir bilmiyorum. Yakında tuktuk görmesek bari

Geri