Bursa Burulaş Otobüs Hatlarında Yaşanan İlave, Güzergah Değişimi, İptal Haberleri ve Yorumlar

Kimsenin " millet jestin tabelasını göremiyormuş aaa hemen ona özel üretimli araç alalım " diye düşündüğünü asla düşünmüyorum insanların kurumların özellerin işletmecilerin tek düşündüğü şey PARA kimsenin hizmet ile uğraştığı yok herkes günü kurtarmaya çalışıyor

Yönetici kesiminde uzun vadeli düşünen biri yok oyüzden herşey sallamasyon yapılıyor plan programlama yok varsa biri gelsin söylesin
Altına koyu puntolarla imzamı atarım.

Kimsenin " millet jestin tabelasını göremiyormuş aaa hemen ona özel üretimli araç alalım " diye düşündüğünü asla düşünmüyorum insanların kurumların özellerin işletmecilerin tek düşündüğü şey PARA kimsenin hizmet ile uğraştığı yok herkes günü kurtarmaya çalışıyor

Yönetici kesiminde uzun vadeli düşünen biri yok oyüzden herşey sallamasyon yapılıyor plan programlama yok varsa biri gelsin söylesin

Elektronik tabela olduğuna şükredelim biz kağıda hat numarasını yazıp cama da asabilirlerdi. Artık gerçekten sürdürülebilirliğin yerini maksimum kâr aldı. Yaş sınırı da olmasa acaba filolarda ne tür araçlar göreceğiz. Buna karşılık 30 TL'lik biniş ücreti çok üzücü. Daha ne denilebilir bilmiyorum. Yakında tuktuk görmesek bari

Terminal - Alaşar - Ovaakça Merkez güzergahında çalışan 17 numaralı hat kapatıldı

Yerel seçimler öncesinde Ovaakça Santral mahalle muhtarlığının talebi doğrultusunda Terminal - Ovaakça Santral - Ovaakça Merkez güzergahında 17H kodlu hat açılmıştı. Bu hattın açılmasıyla ilk kez Bursa'da iki kodla hat işletimine geçilerek Terminal - Alaşar - Ovaakça Santral - Ovaakça Merkez güzergahında 17-17H kodlarıyla işletim yapılmıştı. Daha sonra 17H ve 17-17H Ovaakça Çeşmebaşı mahallesine de girmeye başlayıp Aralık ayında da 17H güzergahı Terminal - Alaşar - Ovaakça Santral - Ovaakça Çeşmebaşı - Ovaakça Merkez olarak değiştirilmesiyle 17-17H işletimi bitirilmişti.

Birkaç gün önce de Burulaş web sitesi, Bursakart.com.tr ve Bursakart Mobil uygulamalarından 17'nin kaldırılmasıyla resmen bir dönem sona erdi.

Burulaş bizi hat kodları ile şaşırtmaya devam ediyor zaten 🧿

@Efe16 ve @subwayspotter ile bu akşam Hasanağa TOKİ'de Burulaş'ın 409 numaralı Jest'ini 7H tabelası ile gördük. Hasanağa - Hasanağa TOKİ yazıyordu güzergah olarak. Web sitesinde, uygulamada, duraklarda hiçbir duyuru yapmadan sessizce hat açıp yolcu beklemek doğru değil. İnsanlar güzergahı bile bilmiyor. Burulaş'ın bu yaptığını küçük şehirlerde dahi yapmazlar.

@Efe16 ve @subwayspotter ile bu akşam Hasanağa TOKİ'de Burulaş'ın 409 numaralı Jest'ini 7H tabelası ile gördük. Hasanağa - Hasanağa TOKİ yazıyordu güzergah olarak. Web sitesinde, uygulamada, duraklarda hiçbir duyuru yapmadan sessizce hat açıp yolcu beklemek doğru değil. İnsanlar güzergahı bile bilmiyor. Burulaş'ın bu yaptığını küçük şehirlerde dahi yapmazlar.
7h hasanağa köyünden balkan ve kızılcıklıya gelmek için çok iyi olmuş ama neden durulmadığını anlamadım uygulamaya eklense biran önce

7h hasanağa köyünden balkan ve kızılcıklıya gelmek için çok iyi olmuş ama neden durulmadığını anlamadım uygulamaya eklense biran önce

Duyurulmamasına mı şaşırayım, B33 türevli kod yerine 7H verilmesine mi şaşırayım, Burulaş tarafından işletilmesine mi şaşırayım...

Zombi gibi otobüsleri var dediğimiz Özel Halk Otobüsleri bu hatta başlasaydı sosyal medyada defalarca duyurusunu yapardı. Yiğidi öldür hakkını yeme.

Acaba hat ilerleyen dönemde dönüşüme giren minibüslere mi verilecek? Belki onun için 7 kod almıştır

7 türevi Akçalar ve çevresini temsil ettiği için bu hattın kodunun 7H olması çok doğal. Aradığımız kod düzeni bu. B33, B33A, B33H, B33K kodları da aslında 7 türevine dönüştürülse çok daha iyi olur.

En azından her gördüğümüzde şaşkınlığımızı gizleyemediğimiz 17-17H ve B35K2'den çok ama çok daha iyidir. UKOME bazen hatlara güzel kodlar veriyor bazen de sapıtıyor.

Önce bir hat otursun ondan sonra kimin işleteceğine karar verilir. Bölge talebini Efe abi daha iyi bilir umarım faydalı bir hat olur 35N gibi bir fiyaskoya dönüşmesini istemem açıkçası.

Burulaş web sitesindeki duyuruya göre artık Yenişehir Havalimanı ulaşımı bu hatlarla sağlanacak. @Efe16 da Üniversite dış peronlarda Hat 1'e ait Tourmalin görmüş. Muhtemelen 80 numaralı hat da kapanacak.
Üniverste-yenişehir hattı gerçek oldu inanmak güç gerçekten hep istediğim bir hattı yenişehirin çalışmasını sağlayacak bir hat olacak.

Üniverste-yenişehir hattı gerçek oldu inanmak güç gerçekten hep istediğim bir hattı yenişehirin çalışmasını sağlayacak bir hat olacak.

Hatta bu hatta "Gittiğin kadar öde" sistemi getirirlerse çok daha iyi olur. Üniversite'den binen de Terminal'den binen de veya Hat 2'ye Kestel'den binen de aynı ücreti ödememeli

Şehir içi hat gibi yüksek sirkülasyona sahip olmayacağı için gittiğin kadar öde uygulaması rahatlıkla gerçekleştirilebilir

Şubat UKOME'de 17/M hattı için kış dönemi Terminal - Demirtaş Barbaros güzergahında, yaz dönemi Terminal - Demirtaş Mesire Alanı güzergahında çalışacak şekilde karar alınmıştı.

Bu hafta yaz tarifesine geçildi, araçlar Demirtaş Mesire Alanı'na kadar çalışmaya başladı mı bilmiyorum. Uygulama ve web sitesinde kış güzergahı yer alıyor...

Şubat UKOME'de 17/M hattı için kış dönemi Terminal - Demirtaş Barbaros güzergahında, yaz dönemi Terminal - Demirtaş Mesire Alanı güzergahında çalışacak şekilde karar alınmıştı.

Bu hafta yaz tarifesine geçildi, araçlar Demirtaş Mesire Alanı'na kadar çalışmaya başladı mı bilmiyorum. Uygulama ve web sitesinde kış güzergahı yer alıyor...
Unutmuş bile olabilirler :D

Geri