Ölseler bile 97A hattını vermezler,Sonra birbakmışsın 97A Burulaş'a geçmiş(ayrı ayrı yapmak zorundaydım çünkü birleştiremiyorum mesajları)
Zamanında 97A hattını alabilmek için Burulaşın aracını taşladılar Toki yolunda
Ölseler bile 97A hattını vermezler,Sonra birbakmışsın 97A Burulaş'a geçmiş(ayrı ayrı yapmak zorundaydım çünkü birleştiremiyorum mesajları)
Peki neden ki? ne istemişler bu hattan?Ölseler bile 97A hattını vermezler,
Zamanında 97A hattını alabilmek için Burulaşın aracını taşladılar Toki yolunda![]()
Amaç b24 yoğunlunu azaltmak ama çoğu kişi Korupark'tan yunuseliye,Yunuseliden fsm gibi amaçlarla kullandığı için tıka basa doluyorB17B aslında o işi görüyor, ama tabiiki elverişsiz bir güzergahı var.
Özel Halk Otobüslerinin işletim anlayışı gerçekten açık konuşmak gerekirse çok sıkıntılı maalesef.Peki neden ki? ne istemişler bu hattan?
utanmasalar diğer terminal hatları da geçicek
zaten atakla işletiliyor bari rahat bıraksınlar
Peki neden ki? ne istemişler bu hattan?
utanmasalar diğer terminal hatları da geçicek
zaten atakla işletiliyor bari rahat bıraksınlar
B24 Hattının yoğunluğunu alternatif hatta açsan, kısaltsanda çözemezsin ne yazık ki.Amaç b24 yoğunlunu azaltmak ama çoğu kişi Korupark'tan yunuseliye,Yunuseliden fsm gibi amaçlarla kullandığı için tıka basa doluyor
Zenginin gözünü doyurmak zordur her hattı araç sayısına bakmadan almak istiyorlar buda ileride onları zarara sokacaktır maliyetlerini çok artıracak farkında değiller herhalde, ellerindeki araç sayısına göre en ideal hatları alsalar yeterli, bölgedeki kalan hatları burulaş veya başka özel şirket bile işletse ekmek yer herkes koskoca şehirde ,emirhan beyin de dediği burulaş daha kurallara uymazken yaş sınırı dolan yüksek tabanlı klimasız araç çalıştırırken,mikrobüs araç alırken imam osurursa cemaat ne yapmaz sözünü hatırlatıyorÖzel Halk Otobüslerinin işletim anlayışı gerçekten açık konuşmak gerekirse çok sıkıntılı maalesef.
Elimde şu kadar hat var, yada bu hatlar bana yeterli fazlasına ihtiyacım yok gibi birşey onlarda işlemiyor hiçbirşekilde.
Yunuseli,Hasanağa Toki, Beşevler, FSM gibi pekçok bölgede hat olarak üstün oldukları için ''Bizim bölgemiz'' olayı var.
Bundan dolayı bu bölgelerde A,B,C,F nolu hatları işletsinler, M nolu hat açılsın hemen onuda işletmek isterler. Çünkü ''onların bölgesi''
Yanlış aktarmak gibi olmasın ben tam bu konuya hakim değilim ama zamanında Terminal'de Özel Halk Otobüslerinin çokça olması fakat sonrasında Terminal kalkışlı ellerinde
hiçbir hattın kalmayışıda ''97A'' hattını almak istemelerindeki önemli rol oynayan unsurlardan birisi diye biliyorum. Yenikent gibi direkt çöktükleri bir bölgede kendilerinden başka
kimseyi, bu düşünce yapısı ile istememeleride bence çok normal(!)
97A Hattının işletmeye başladıklarından beridirde bu hatta olan ilgiyi arttırmak için kullandıkları bir propaganda var
''Yunuseliye 97 Hattından daha hızlı varın.''
''Yunuseliye gitmek için vakit kaybetmeyin''
gibi komik ama işe yaramayan bazı şeyler![]()
imam osurursa cemaat ne yapmaz sözünü hatırlatıyor
Bir keresinde Fethiye metro istasyonunda, okula gitmek için neredeyse 9,10 tane B34 beklemiştim.öğrencinin yok yazılması vs.
Bir keresinde Fethiye metro istasyonunda, okula gitmek için neredeyse 9,10 tane B34 beklemiştim.
En sonunda ben biraz kurnazlık yapıp gelene zar zor binip gitmiş ve okula 10 dakikaya yakın geç kaldım diye yarım gün yok yazılmıştım. Kanayan yaramdır![]()
O yüzden ben metro ile gidiyorum artıkBir keresinde Fethiye metro istasyonunda, okula gitmek için neredeyse 9,10 tane B34 beklemiştim.
En sonunda ben biraz kurnazlık yapıp gelene zar zor binip gitmiş ve okula 10 dakikaya yakın geç kaldım diye yarım gün yok yazılmıştım. Kanayan yaramdır![]()
12m çalıştırmak daha az maliyetliyken bunlar niye jest atıyo anlamış degilimŞoför koltuğundan gerisi düşünmeyen okusun ders alsın ama rahatına düşkün olduğu için kendi bile oturmuyor o şoför koltuğuna, araçta şoför çalıştırıyor. Sonra da "maliyetler arttı."
şimdi sana soru; sen terminalden yunuseliye elindeki valizlerle 12m aracı olan 97yemi, yoksa 8m atak olan 97a mı?97A Hattının işletmeye başladıklarından beridirde bu hatta olan ilgiyi arttırmak için kullandıkları bir propaganda var
''Yunuseliye 97 Hattından daha hızlı varın.''
''Yunuseliye gitmek için vakit kaybetmeyin''
Ben hat solo mu, jest mi takılmıyorum. Beni gideceğim yere götürsünde, ha solo ha jest gelmiş bana fark etmez.şimdi sana soru; sen terminalden yunuseliye elindeki valizlerle 12m aracı olan 97yemi, yoksa 8m atak olan 97a mı?
Ben olsam direkt 97 seçerdim dereçavuşköyden geçmesine rağmen
ben olsam solo binerdim jest olursa binemem zatenBen hat solo mu, jest mi takılmıyorum. Beni gideceğim yere götürsünde, ha solo ha jest gelmiş bana fark etmez.
97A boş olur ve ihtiyacımı görüyorsa onu, 97 boş olursada onu tercih ederdim.
Eğer bavullarlaysam jeste soloya takılırım jestte bavulları koyacak yer mi var hele araç dolu ise tam bir eziyetBen hat solo mu, jest mi takılmıyorum. Beni gideceğim yere götürsünde, ha solo ha jest gelmiş bana fark etmez.
97A boş olur ve ihtiyacımı görüyorsa onu, 97 boş olursada onu tercih ederdim.