Bursa - Burulaş Yeni, İptal Edilen, Güzergahı ve Yüklenicisi Değişen Hat Duyuruları

gene başladık senin şu "raylı sistemin olduğu yerden otobüs geçmesin millet aktarmalı ulaşım yapsın" mantığına. 93'ü alıp Otoban'dan geçirelim o zaman?
Ben onu demedimki farklılık olsun diye yoksa İstanbul caddesinden de gidebilir ama besyol kavşağını kullanması daha mantıklı Aslında 94'ü Teleferik son durak yapabilirler ring atmak yerine

Beşyola bence de inmemeli iş çıkışı saatleri zaten adliye güzergahını kullanıyor oyüzden bence sorun olmaz zaten öyle çalışıyordu eskiden

Ben B41C yi hürriyetten geçirirken madem bir bildikleri varda böyle geçiriyorlar diyorsan bende madem bir bildikleri var Beşyoldan geçiriyorlar. Oldu mu şimdi?
B41C'yi hürriyetten geçirme önerin mantıklıydı çünkü. Fakat bu önerin düpedüz "Avrupa Konseyi Bulvarı'nda nasılsa trafik var o yüzden oradan 1 tane otobüs gitmesin." Avrupa Konseyi Bulvarı'ndan otobüsleri kaldırınca trafik azalacak sanki.

B41C'yi hürriyetten geçirme önerin mantıklıydı çünkü. Fakat bu önerin düpedüz "Avrupa Konseyi Bulvarı'nda nasılsa trafik var o yüzden oradan 1 tane otobüs gitmesin." Avrupa Konseyi Bulvarı'ndan otobüsleri kaldırınca trafik azalacak sanki.
Peki adliye üzerinden 11 eylül bulvarına bağlansa?

adliyeden geçen hatlardan 19A hariç hepsi halihazırda onu yapıyor zaten gerek yok. Dikkat ediyorum da şimdi de hatların Yalova Yolu'ndan Avrupa Konseyi Bulvarı'na bağlanmasına kafayı takmışsın.
Yoo bu konu açılmasaydı öyle bir düşünce tarzım olmayacaktı birkaç kez orada bulunduğumdan oradaki trafiğin mide bulandırıcı olduğunu gördüğüm için otobüs hattı geçirme fikri önermiyorum

Yoo bu konu açılmasaydı öyle bir düşünce tarzım olmayacaktı birkaç kez orada bulunduğumdan oradaki trafiğin mide bulandırıcı olduğunu gördüğüm için otobüs hattı geçirme fikri önermiyorum
D200'ün trafiğinden Avrupa Konseyi Bulvarı da etkilendiği için olabilir mi acaba diye bir düşün istersen. D200'e bağlanan her yol oradaki trafikten etkileniyor ne yazık ki buna da ikinci ana arter hariç çare yok.

Geri