bykullanıcım
WT Kullanıcı
B25Y-1 gibi birşey de beklerdim@Efe16 abi hat koduna kızman için seni bekliyorum B26 kodu boş mesela B26 verilebilecekken B25Y verilmesi nedir![]()
B25Y-1 gibi birşey de beklerdim@Efe16 abi hat koduna kızman için seni bekliyorum B26 kodu boş mesela B26 verilebilecekken B25Y verilmesi nedir![]()
Böyle bir hatta neden ihtiyaç var? Açıkçası hat kodu olarakta, güzergah olarakta tam bir fiyasko gibi duruyor.Bursakart web sitesine B25 varyantı olacak şekilde B25Y kodlu hat işlenmiş. Güzergahı çizgi olarak gözüküyor, henüz durakları ve saatleri gözükmüyor.
B25'ten farkı Heykel'e gitmeyip Altıparmak - Timurtaşpaşa - Muradiye - Hamzabey geçişli olup Yunuseli içerisinde de B25'ten farklı caddeleri kullanması.
B25A'da olabilir, gitmişler alfabenin sonunu veriyorlar
Girmedikleri bir tek 25A kalmıştı, hayırlısıBu arada plan aşamasında, net değil ancak söylemek isterim. 25A'yı Doğu grubu Özel Halk Otobüsleri devralmayı planlıyor. Bakalım hayırlısı.
Girmedikleri bir tek 25A kalmıştı, hayırlısı![]()
Merakla beklenen B16C hattı da işlenmiş, tabi ki sefer saatleri yok
Yunuseli'yi gezsinler ne var, mediniyetler mahallesi25A Siteler - Çekirge Devlet Hastanesi ile karışır kesin yolcular Yunuseli'ye gideceğim diye dümdüz Burulaş'ın 25A'sına binerdi.
Bu arada plan aşamasında, net değil ancak söylemek isterim. 25A'yı Doğu grubu Özel Halk Otobüsleri devralmayı planlıyor. Bakalım hayırlısı.
Yunuseli'yi gezsinler ne var, mediniyetler mahallesi
Bir otobüs hattı nasıl berbat edilir adlı çalışma. Bu şekilde bunu kim kullanacak? B34 hattına aktarma yapılması için mi yada tüm bunlar?Bu arada önceki UKOME toplantılarında kararlaştırılan B34U düzenlemesine ilişkin duyuruyu ÖHO kendi Instagram hesabından yapmış. Düzenleme sonucu hat Üniversite Metro - Yolçatı arası çalışacak.
Kaçırmışım o zaman benO baya oluyor ya.
Bu arada önceki UKOME toplantılarında kararlaştırılan B34U düzenlemesine ilişkin duyuruyu ÖHO kendi Instagram hesabından yapmış. Düzenleme sonucu hat Üniversite Metro - Yolçatı arası çalışacak.
B34XBir otobüs hattı nasıl berbat edilir adlı çalışma. Bu şekilde bunu kim kullanacak? B34 hattına aktarma yapılması için mi yada tüm bunlar?
Allah hidayet versin. Bir sürü öğrenci, ve hattı kullanan yolçatı-doğanköy sakinleri mağdur oldu.
Ben bunun nedeninin Yolçatı Tokiler olduğunu düşünüyorum.
Benim bildiğim ÖHO orası biter bitmez B34T diye extra bir hat mutlaka açar.
Gitsinler biraz dağ eteği havası alsın ne var bundaHat karıştırma demişken ikametim gereği 25B hattını da çok kullanırım. Kaç kez denk geldi B25 ile karıştırıp binip sonra Setbaşı'nda "Bu Yunuseli'ye gitmiyor mu?" diyen...
28a da 12metre calistiran burulaştan sonra jeste dönen 28a dan dolayı burulaş 28de 12metre araç çalıştırıyor 25a da jeste dönerse sıkıntı25A Siteler - Çekirge Devlet Hastanesi ile karışır kesin yolcular Yunuseli'ye gideceğim diye dümdüz Burulaş'ın 25A'sına binerdi.
Bu arada plan aşamasında, net değil ancak söylemek isterim. 25A'yı Doğu grubu Özel Halk Otobüsleri devralmayı planlıyor. Bakalım hayırlısı.
28a da 12metre calistiran burulaştan sonra jeste dönen 28a dan dolayı burulaş 28de 12metre araç çalıştırıyor 25a da jeste dönerse sıkıntı