Bursa - Burulaş Yeni, İptal Edilen, Güzergahı ve Yüklenicisi Değişen Hat Duyuruları

Senle ayrı telden çalıyoruz, farklı şeylerden bahsediyorsun. İstersen tekrar oku yazılanları

Sakin ol abi 😂

@Bursarayci biz burada otobüs hatlarının Yunuseli'den geçmesini değil Yunuseli'den farklı noktalara ulaşım ihtiyacını karşılamasını konuşuyoruz.

B17A Yunuseli'nin Acemler'e ulaşım ihtiyacını karşılar
B25 Yunuseli'nin Heykel - Şehreküstü - Altıparmak bölgelerine ulaşım ihtiyacını karşılar
B29 Yunuseli'nin o dönem Kent Meydanı'na ulaşım ihtiyacını karşılardı.

B29'un güzergah kısaltması hattın yoğunluğunu epey düşürdü bu bariz, önceki güzergahında epey dolu olduğunu görmüştüm.

B29 Jest ile işletilse dahi o dönem Kent Meydanı'na direkt gittiği için insanlar B17A - Metro yöntemine tercih ediyordu 😉

B17A Yunuseli'nin Acemler'e ulaşım ihtiyacını karşılar
B25 Yunuseli'nin Heykel - Şehreküstü - Altıparmak bölgelerine ulaşım ihtiyacını karşılar
B29 Yunuseli'nin o dönem Kent Meydanı'na ulaşım ihtiyacını karşılardı.

B29'un güzergah kısaltması hattın yoğunluğunu epey düşürdü bu bariz, önceki güzergahında epey dolu olduğunu görmüştüm.

B29 Jest ile işletilse dahi o dönem Kent Meydanı'na direkt gittiği için insanlar B17A - Metro yöntemine tercih ediyordu 😉
B17A yunuseliyi heykel hariç farklı yerlere metro ile bağlar
B25 yunuseliyi heykele bağlar
vay arkadaş jestle balık istifi yoluculuğu metroya tercih ediyorlarmış :unsure::unsure::unsure:

Kent Meydanı'na gitmek isteyen doğal olarak B29'u tercih ediyordu takdir edersen.

Ben mesela Kent Meydanı'na gideceğim. Bunun için de 36A hattını kullanıyorum. 36A Kent Meydanı'na gitmese bu hatta neden bineyim?
mesela ben kent meydanına gitmek için sadece metroya binmek zorundayım 31a yada binebilirim ama neden öyle bir şey yapayım tabi öğrenci kartım olduğu için beslemeden metroya binine kaç çekiyor yada metrdan uzun hatta binince kaç çekiyor bilmiyorum ama genellikle metroya yürürüm 15 dk

Geri