Yeşillerin burada hizmet vermesini şahsen doğru bulmuyorum
Şuan işletecek güçleri olmadığı için göz yumuyor olabilirlerŞahsen değil iş ahlakı bakımından da doğru değil. Bu bölgede bir özel taşımacı olacaksa burası Görükle minibüslerinin hakkıdır. Bu konuda da Görükle durağı (kooperatif) yönetimi ve Minibüsçüler Odası başkanının da haklarının peşinden gitmesi gerekir.
Şuan işletecek güçleri olmadığı için göz yumuyor olabilirler
Göz yumdukları yerde bir daha iş yapamayacaklar ama işin bir de bu boyutu var.Şuan işletecek güçleri olmadığı için göz yumuyor olabilirler
Göz yumdukları yerde bir daha iş yapamayacaklar ama işin bir de bu boyutu var.
Bakalım zaman ne gösterecek
İlerleyen dönemde mecburenTabii 17 ilçede sözleşmeli plakalı her araç sisteme entegre olsun düzen oluşturulsun yolcu mağdur edilmesin ancak şu an ilk aşamada Batı ÖHO'nun hatlarını direkt alabilecek Görükle, Çalı, Mudanya duraklarının dönüşümünün tamamlanmasını isterim. Öbür taraftan bugün konuştuğumuz doğu hatlarının Acemler'e sokulması mevzusu da beni bu açıdan sevindiriyor. Gün gelecek Uludağ Üniversitesi, Küçük Sanayi, Organize Sanayi, Acemler ve nasipse Gar'daki hareket noktalarında ÖHO ve minibüsçüler "iş barışı içinde" çalışacak.![]()
Tüm hatlara burulaş girer olur biter ille özel yüklenici olmasına gerek yokki öho yu versinler başka hatlara biz burulaşla mutluyuzBakalım zaman ne gösterecek
Tüm hatlara burulaş girer olur biter ille özel yüklenici olmasına gerek yokki öho yu versinler başka hatlara biz burulaşla mutluyuz![]()
Yıllardan beri aynı şeyi söylüyoruz.Yeşillerin burada hizmet vermesini şahsen doğru bulmuyorum