Senle ayrı telden çalıyoruz, farklı şeylerden bahsediyorsun. İstersen tekrar oku yazılanlarıyunuseli içine giriyor işte b25 birde b17a var metro ile gitmek için
Senle ayrı telden çalıyoruz, farklı şeylerden bahsediyorsun. İstersen tekrar oku yazılanlarıyunuseli içine giriyor işte b25 birde b17a var metro ile gitmek için
Senle ayrı telden çalıyoruz, farklı şeylerden bahsediyorsun. İstersen tekrar oku yazılanları
hee yani sadece b25 ten farklı olarak kent meydanına girdiği için mi kullanılıyordu fark bu muSenle ayrı telden çalıyoruz, farklı şeylerden bahsediyorsun. İstersen tekrar oku yazılanları
B17A yunuseliyi heykel hariç farklı yerlere metro ile bağlarB17A Yunuseli'nin Acemler'e ulaşım ihtiyacını karşılar
B25 Yunuseli'nin Heykel - Şehreküstü - Altıparmak bölgelerine ulaşım ihtiyacını karşılar
B29 Yunuseli'nin o dönem Kent Meydanı'na ulaşım ihtiyacını karşılardı.
B29'un güzergah kısaltması hattın yoğunluğunu epey düşürdü bu bariz, önceki güzergahında epey dolu olduğunu görmüştüm.
B29 Jest ile işletilse dahi o dönem Kent Meydanı'na direkt gittiği için insanlar B17A - Metro yöntemine tercih ediyordu![]()
hee yani sadece b25 ten farklı olarak kent meydanına girdiği için mi kullanılıyordu fark bu mu
mesela ben kent meydanına gitmek için sadece metroya binmek zorundayım 31a yada binebilirim ama neden öyle bir şey yapayım tabi öğrenci kartım olduğu için beslemeden metroya binine kaç çekiyor yada metrdan uzun hatta binince kaç çekiyor bilmiyorum ama genellikle metroya yürürüm 15 dkKent Meydanı'na gitmek isteyen doğal olarak B29'u tercih ediyordu takdir edersen.
Ben mesela Kent Meydanı'na gideceğim. Bunun için de 36A hattını kullanıyorum. 36A Kent Meydanı'na gitmese bu hatta neden bineyim?