Bursa - Burulaş'ın Yeni Otobüs İhtiyacı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tempra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eylül kaosuna zaman varken takviye alım yapılmalı özellikle 9 m 3 kapılı ve 8 metre alımları gerçekleşmeli bi 10-15 adette körüklü alımı şimdilik iş görürür.

Kendi hatları için bu takviye alımın yanı sıra özellere de büyük araç aldırması lazım. Batı ÖHO vb. kast etmiyorum. Doğu ÖHO 19B'ye 12 metre sokabilmek için kaba tabirle bir tarafını yırtıyor. Ordu ÖHO dahi 2 tane bile olsa Otokar Kent almış yoğun hatlar için.

Kendi hatları için bu takviye alımın yanı sıra özellere de büyük araç aldırması lazım. Batı ÖHO vb. kast etmiyorum. Doğu ÖHO 19B'ye 12 metre sokabilmek için kaba tabirle bir tarafını yırtıyor. Ordu ÖHO dahi 2 tane bile olsa Otokar Kent almış yoğun hatlar için.
Özellikle beslemelerde büyük araç alınması lazım
Okul bölgelerini bağlayan hatlarada körüklü alınmasi gerek
Şehir hastanesi uzatması biterse en azından birkaç araç daha boşa çıkıcak
Görükle beslemeleri ve üniversite varışlı hatlarada destek lazım
Ama batı bölgenin eksiği var güneyfe o kadar yok sitelerden heryere otobüs var

Otobüslerin boyutları büyütülmeli kesinlikle burulaş gerekli adımları atmalı.

Otobüslerin boyutları büyütülmeli kesinlikle burulaş gerekli adımları atmalı.
Doğu hatlarda bursaray aktarması ücretsiz olan hatlarda tabelada gosteriyor
Aynısını batıdada görmek isteriz
E etabının bitmesini bekliyorum burulaş el atar buraya f etabı biterse birsürü otobüs boşa çıkıcak ama acilen 12m otobüs alınmasi gerek cobralae bursada üretiliyor ama biz kullsnsmıyoruz

E etabının bitmesini bekliyorum burulaş el atar buraya f etabı biterse birsürü otobüs boşa çıkıcak ama acilen 12m otobüs alınmasi gerek cobralae bursada üretiliyor ama biz kullsnsmıyoruz
Boş ver tabelayı bize yeni otobüs lazım :D

Doğudaki D türevli "metrodan aktarmada ücretsiz" hatlar 2 numaralı tarife olup tam 35 TL öğrenci 8.75 TL

Bu tarifede normalde metrodan veya otobüsten aktarmada ücretsiz uygulaması olmuyor ama bahsekonu D5, D6, D6A, D7, D8, D8A hatlarında istisna olarak tabelalarında da yazan metrodan ücretsiz aktarma uygulaması var.

Batı özel halk otobüslerinde zaten otobüsten aktarmada aktarma indirimi uygulaması olmaması ayrıca tepki konusu (2015 yılında alınan karara istinaden). Bu oluşumda metrodan aktarmada ücretsiz olan tek hat B2, o da 35C vb. gibi direkt aktarmada ücretsiz tarife olan 0 nolu tarifeye sahip olduğu için.

Doğudaki D türevli "metrodan aktarmada ücretsiz" hatlar 2 numaralı tarife olup tam 35 TL öğrenci 8.75 TL

Bu tarifede normalde metrodan veya otobüsten aktarmada ücretsiz uygulaması olmuyor ama bahsekonu D5, D6, D6A, D7, D8, D8A hatlarında istisna olarak tabelalarında da yazan metrodan ücretsiz aktarma uygulaması var.

Batı özel halk otobüslerinde zaten otobüsten aktarmada aktarma indirimi uygulaması olmaması ayrıca tepki konusu (2015 yılında alınan karara istinaden). Bu oluşumda metrodan aktarmada ücretsiz olan tek hat B2, o da 35C vb. gibi direkt aktarmada ücretsiz tarife olan 0 nolu tarifeye sahip olduğu için.
Pekk 2015 yılında alınan karar neydiki ücretis olmadı? Heykel hatları çalışsın diyemi?
O zaman yaşlılar kullanır ama yaşlılarda aktarma yapmak istemez
Ama bu aralar metroda çok yaşlı görüyorum
Galiba onlarda bıktı otobüslerden😃😃

Geri