NedenBeğenmedim pırpırı emirhan![]()
Mesela ben bir marka sahibi olsam ilk tercihim Korupark olur, ikinci olarak Sur Yapı Marka olur. Burası ise düşüneceğim son nokta olurMarka güzel değil efe
Dasdas gider tastas gelir zamanla kiracılar değişebilir.Downtownda Das Das şimdilik geçici olarak kapalı inşallah kalıcı olarak kapalıya dönmez.
Mesele kalitenin düşmemesi yoksa mağazaların kiracısız kalması değil.Dasdas gider tastas gelir zamanla kiracılar değişebilir.
Kalite niye düşsünki downtown işletmeciside ona göre anlaşacak kalitesi düşen bir yere kim gelir dasdas olmazda başka bir şirket olur çok takılmamak lazımMesele kalitenin düşmemesi yoksa mağazaların kiracısız kalması değil.
Bu işi yapan Dasdastan daha kaliteli bir firma yok türkiyede. Mecbur kalite düşecek.Kalite niye düşsünki downtown işletmeciside ona göre anlaşacak kalitesi düşen bir yere kim gelir dasdas olmazda başka bir şirket olur çok takılmamak lazım
Yurtdışından gelir belki birileriBu işi yapan Dasdastan daha kaliteli bir firma yok türkiyede. Mecbur kalite düşecek.
Bu işi yapan Dasdastan daha kaliteli bir firma yok türkiyede. Mecbur kalite düşecek.
Kesin gitmiş mi pekiDAsdasın Downtown'u ilk terkedecek firma olacağını tahmin etmiştim. Bu tahminim gerçekleşmiş gibi. Zaten dAsdasın sahibi ahmet atış'ın arkadaşı olduğu için downtownda şube açmıştı. Batış yapı gidince dasdas da gitti.
Şu anda kapalı. Geçici olarak kapandığını söylüyorlar ama bence bir daha açılmaz.Kesin gitmiş mi peki
Yeni işletmeci gerekli konuşmaları yapar açmayacaksada yerine birini bulurlar.Şu anda kapalı. Geçici olarak kapandığını söylüyorlar ama bence bir daha açılmaz.
Açıkçası Downtown'nun gerek konum açısından da avantajı var o bölge hareketli bir yer ondan bir yandan tutunabilmesi güzel.Endülüs Park'ın konum olarak Korupark'a yine mesafesi olmasına rağmen tutulmama sebebini bilmiyorum.AVM'ler pek benlik yerler değil ama yaşanan onca sıkıntının ardından Endülüs Park gibi atıl bir konuma gelmeyip canlı kalmasına sevindim. Sonuçta buradaki mekanlarda çalışan bir sürü insan var. Zincir bünyesindekilerin bir kısmı diğer şubelere kaydırılsa da çoğu işsiz kalacaktı. Onun dışında bu tip mekanları seven de çok...